Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad ti neko pomogne pa cak i malo treba biti zahvalan. A vi niste to. Pljuujete po americi i vrijednostima zapada, i sad bi da neko bude uz vas? Pogresne procjene. Pitam jednog slijedbenika islama o americkoj podrsci Bosni. on mi kaze to je bila alahova volja da americka drzava pomogne. I zato Ameri treba da se drze podalje , a vi se sami morate snaci. S obzirom da birate mucavce koji od straha mucaju ne mislim da vam stvari teku u pozitivnom smjeru.
izvini te gospodo , ali koliko vas pljuje po americi zbog palestine? Pa nista zato, zamolite palestince i bogatue arapske da podrze ustavne promjene :))))))
Pitam se samo dalice nam pomagati isti oni koji su nam pomogli da napravimo ovakav dejtonski sporazum i ovakvu drzavu. Jakih strucnjaka fala Bogu.
\"...SAD su spremne podržati ustavnu reformu u BiH, proces koji moraju voditi lideri u BiH. Međutim, prerano je komentirati kakva će biti priroda američkog angažmana\", rečeno je ...\" znaci nista od americkog angazmana, sve samo price i moguca obecanja,...a na kraju ce biti ono...dogovorite se samo, ako mozete,..jer niko vise ne zeli preuzimati odgovornost za vase domace gluposti...