Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikako sindikat niti opozicija ne može radnike ubijediti da su nezadovoljni niti da šta protestvuju, kad je njih Dodik već pridobio na svoju stranu pa u njemu vide egzistenciju i oslobodioca.
Radnici su ckepi. Boje se da ne ozgube posao za koji nosu plate primili godinama
Mada u Federaciji treba najviše da se zahvale Ismetu Bajramoviću i njegovoj bandi iz sindikata. Tek onda dolazi vlast! Ismet i banda mu u startu oslabe ili uopšte se ne pojave na protestima i demonstracijama, a pošalju rovce da sve razvodne!
Jbg. ,budimo realni, da mi išta u životu predstavlj ona odrtina od Duduka i sam bih bio jako prestrašen i prestravljen, ovako hvala ti Bože ...
Tj.nemam više teksta,fakat.
Za koga glasas taj ti i vlada
Blago tebi, Ranka... Tebi danas dupli praznik. Možeš birati; jal ćeš poslije tucanja na proteste, jal poslije protesta na tucanje!
koliko krivim politiku i cijeli drzavni sistem toliko krivim i sindikate- ne zna se ko je gori...Sretan 1.Maj svima :)
Sit sam ovih prica. Ogromna vecina radnika je na izborima glasala za SNSD i koalicione partnere za koje su se prethodno mogli uvjeriti da ih pljackaju, izoluju RS od ostatka svijeta i koce sve moguce pozitivne reforme i korake naprijed u BiH, pa samim tim i u RS-u. I sada kuku nama.
Ne radi ni ona nista...ono jednom je bilo bacanje prasine..medijski stant..