Djevojčica bez ruku
0
Ramelini snimci poslani u Italiju
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
naravno da joj nisu rekli da ce dijete imati anomaliju, ako su iz njenog pitanja vidjeli da bi to znacilo da ce abortirati. Iz istog razloga ljekari nakon ultrazvuka mnogim primitivnijim roditeljima slazu da je sin, kako ne bi abortiratli djevojcicu! Ili je mozda i to pogresno, trebali su im reci pa da roditelji odluce hoce li sacuvati taj zivot ili ne? ako misllite da mala Ramela nije imala pravo da se rodi, cemu zalaganje za produzivanje zivota bilo kojeg bolesnika nesposobnog da samostalno zivi? posao ljekara je da stite zivot, cak i bolesnih ljudi!
naravno da treba da ih tuzi..da smo u normalnoj zemlji ti idioti bi uveliko sjedili kod kuce i ne bi vise nikad imali prava na rad...stoka glupa, prave se da su nadljudi...fujjjj tuzit naravno, i dobit visoku odstetu! Hvala Bogu da ima dobrih ljudi koji su pomogli ovoj mladoj porodici.
akose redovno ide na kontrolu od pocetka trudnoce naravno da se na ultra zvuku vidi sve i moze se otkriti su doktori nasi kvazi to uradili na vrijeme i rekli sve okol,nosyi doticnoj mogao se izvrsiti abortus ali eto nisu stoka hipokritska ne mogu da vjeujem a takav nedostatak nisu mogli da uoce ili su to namjerno uradili jer na ultra-zvuku se mogu uociti anomalije cak i kada su organi u pitanju treba da ih tuzi
Ahy ako si vec dala neku vrstu pomoci nemoras odmah da se falis ovdje kao da si ti samo jedina koji su dali pomoc toj porodici ,ima nas jos koliko hoces ali nismo napisali eto mi smo ustupili u kontakt s tom porodicom i dali pomoc ,ako si dala za sebe si dala i nefali se vise.
Maloj treba pomoci nema govora ,samo neznam sta hoce postici sa ovom tuzbom protiv ljekara, a sta da su joj rekli da ce se mala roditi bez ruku ,dali bi to sta pomoglo?
da se ramela meseljeic zove ana grubesic isl sad bi citavom bosnom hodali oni auto-razglasi s apelom za pomoc i bili bi postavljani plakati oko ceste.kao sto su za onog malog viktora.
i onda strajkaju ovi iz doma zdravlja zepce. treba ih sve po.biti!
Kako je Ramela slatka, pravi je med. Ja sam vec stupila u kontakt sa mamom Seherzadom i poslala sam jedan paket postom (vec je preuzela paket) na adresu koju mi je dala. Adresa je Begov Han bb (a ne dd, kako stoji gore u tekstu), broj poste 72233.
ovoj djevojcici je stvarno sevap pomoci. ucinicu to odmah i pozivam ostale da se pridruze. sretno!