Komentari (184)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njega prate uzpovci na Twitteru, cak mu u ćirilici pišu, velicaju zločine protiv Bošnjaka
zamisli te inteligencije i jada u glavi. hajde faco, reci jesam glasno i jasno. ili ćeš kao tvoj čoban plemena i spustiti repić.
Sve to ima kompleks od Sarajeva, voljelo bi ga ponovo granatirati više nego hljeba jesti. Po slavama se i dan danas pjeva Bit će opet krvava Drina, i slične umotvorine kao vrhunac vlaškog stvaralaštva uz gusle.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
zar je ovaj jos na slobodi !!??
Rajkec, ne kaže se doću, nego doći ću.
rajko rajko kuku rajko
Ništa novo, znaju li oni šta pametnije raditi od miniranja? To su srpski demokrati podržani od UZP-eovaca
ja bi tebe uhapsio za poticanje na terorizan i sijanje straha medu stanovnicima.
I treba biti ukinut servis koji sije nacionolnu mrznju. Dozvoljavaju "takozvana Vojska Republike Srpske" a ne dozvoljavaju "Takozvana armija bih". Ukinuti. Od nas vise necete vidjeti para.
Pa da, kad je Vasić - onda je sarkazam, a kad je neki Mujo onda je terorizam.
Moron kao i drug mu
A zasto mi je nik ovde prekrizen?Da li iko zna da mi objasni?
Ma sta ce kreten.Dovoljno je da mu facu vidis i sve ti je jasno.Sto trezan misli to pijan govori.Nije bolest sve što boli.
Gdje stanuje, ima li familiju, ko su mu najdraži i tako to... Jesam li tako mislio? Nisam, samo pitam.
niste mogli ni u ratu a koliko ste bombi na nju bacili chetniciii jade i bijedo izopacena poluazijatska
Sipa da ubije ovog teroristu ili da ga zatvore u kazamate , ovo ce nasi ljudi objavit u stranim medijima da znaju da ovaj prijeti teroristickim napadima
Nuto bošnjaka dobijeh što se dižu na zadnje, a inače miniraju državnu tv 30god.tako što ne plaćaju pretplatu 😅📺
samo bosnje je i placaju maymune
miniram ti zenu u pakas cetooo
Ma sta ces ti minirati poganac odvratni, misu onaj crkveni, jazavac kao i predsjednik ti tornjak. Vi se nesto kofrcite i prijetite sto hocete da fasujete po tim labrnjama smrdljivim pun nam vas je q... Hajde dodji brnjo i ti i bilo ko pa probaj.