Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa bolan kako Vas nije stid uzimati pare za nerad? Kako Vas nije stid tako lagati i obmanjivati SVOJ narod?!??!?! JA sam buduci daidza, sestra treba da mi se porodi svaki cas i JA sam licno isao na proteste jer bi taj moj buduci rodjak ostao bez JMBG. Nije me znaimalo ko treba da donese kakav ustav i zakon, NIKO OD PRISUTNIH NIJE SPOMENUO SRBE, nije vas niko licno uzeo u usta,a vi ste se sami odali da ste vi iz RS direktni krivci i uzrocnici problema oko JMBG pa sad kao huskate ljude da ste "vi srbi" bili ugrozeni tu, a sta je sa ostalim parlamentarcima koji su bili u zgradi? Nas nije zanimalo nista drugo nego da se rijesi pitanje JMBG ko god da je krivac. Niti sam ja potplacen niti stotine majki koje su tu bile sa djecom! Kako vas samo nije stid i sramota prebacivati na "nacionalnu ugrozenost"?! Sve je pokrenula mala Belmina koja bolesna nije mogla preci granicu!!! KAKO VAS BOLAN NIJE STRAH BOGA?!?!?!??!?!?!?
Ovo je pokazatelj da se bosnjacke i probosanske snage moraju ujediniti vise nego ikad, i da je ovo sto je na djelu, negiranje i opstruiranje Bosne na svaki moguci nacin, samo odraz podjele u probosanskom korpusu!Davno je jedan jako pametan covjek rekao, da Bosnu mogu rasturiti samo Bosnjaci, i ono sto sad gledamo je samo rezultat podjela u Bosnjaka!!Ali nekima nazalost nista nije sveto, i vidimo u zadnjem mandatu da su neki spremni prodati i drzavu da bi zadovoljili svoju sujetu!!
KAKO NAS NIJE STID STO IM NISMO KAMEN BACILI PA ZAPOCELI NEMIRNO? KAKOOOOOOO?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Postoji li onaj zadatak ako 3 dana ne dođeš na posao neopravdano,da dobijas otkaz ?!?
zakon*** hahah greska u pisanju :D
za njih ne postoji taj zakon da postoji niko nebi bio u parlamentu...i
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Od tona problema u Bih nasi neki parlamentarci nece JMB. Pa sta imaju od toga? Valjda ce i oni imati djecu ili unucadi kad tad I sta onda? Koja je logika imati 4 5 razliciti agencija za JMB? Nerazumijem argument tih politicara ko nece taj JMB!!
Ne mogu oni nas 'ebat kol'ko mi mozemo trpit'.
Nista mi nikad mirno necemo postici sa ovim bijednicima... Pohvatat' i povjesat', jedino rjesenje.
pa naravno, političari primaju ogromne plate i kada ne dolaze na posao, a narod ne prima nikakve plate iako redovno ide na posao... pi.... li vam materina više!
Razlika od uobičajenih radnih dana je samo ta što neće biti na radnom mjestu. Sve ostalo isto - ne rade, a dobiju dobru platu. Sramota kako obični ljudi (radnici) žive u odnosu na političare. Porezi maksimalni, iz džepa radnika u džep neradnika.
Naravno da ce dobiti platu, al dobit ce i po usima ako ne urade posao do zadanog roka, nece se ni jedan sakriti, gamad lopovska!!!!!
Drugim rijecima... ne dajmo im mira... neka sami daju otkaz jbm im mamu
Nista raja... gdje god vidite politicara ili parlamentarca ili lezil***vica koji radi u kojekakvom niđeveze ministarstvu ili agenciji, priđite mu, rukujte se sa njim I pitajte ga da vam posudi 100ju, treba vam da platite kiriju, rezije, da vam ne iskljuce struju, da kupite djetetu mlijeko..., pa to su nasi mpredstavnici, oni brinu o nasem dobru, oni su tu da nam pomognu, zato oni primaju plate, pa jel... I oni silni prosjaci sa semafora, treba ih dovesti pred skupstinu od onih guzonja da traze sadake... oni barem imaju... Imaju I viska
Pa koja je razlika dolaze li na posao ili ne, kad ne rade nesto posebno ni kad su na rodnom mjestu.
Ovo je dokaz dje lezi pravo zlo koje nazaduje ove drzavu i unistava svaki segment normalnog zivota u BiH - beskrupolozna neodgovornost! Sve dok parlamentarci zive ovako kaklo zive kao lordovi u feudalnom dobu, i bivaju nagradjeni hiljadama maraka mjesecno za nerad ovdje ce biti zlo!
Koja je to bagra!!! Bevandi dobro došlo, jer nedavno je kupio novi Volkswagen Phaeton (cca 250.000 KM), pa će imati više vremena da se vozi i uživa u luksuzu, a koje mu plaćamo mi, poreski obveznici! A Vi ovce, što glasate za ovakve, probudite se već jednom!!!!
Nadam se da ce parlamentarci da procitaju sve komentare sa klixa I da ih nakon toga bude sramota uzeti jednu KM .Moze im se ovo copy paste u meil pa spremiti na protokol,ionako ne rade nista ,imaju vremena I mogu se prepoznati u svakom komentaru .Oni trebaju da vrate nekoliko proslih isplacenih mjesecnih primanja I obustaviti im sva buduca primanja sa budzeta .
...umrijet' će od stida...
Mozda ih savjest napadne ,medicina je cudo,ima tu bolesti raznih :)
Ma oni ce usvojiti sve ali JMB neces vidjeti.
pa imal posla za mene tu gdje se prima placa za nerad ?
Da sebi smanje plate??? Hahahahah!