Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Elita retarda!!
071...nije to ,samo mu fali sertifikat hrvaškog velikaša dr.mr Čovića zvanog porodični grb 😎
Ovo je najgluplji i licno meni najgori politicar u BiH. Covic je za njega Merkel Angela licno.
ocito nisi ni ti bistar
Pored tolikog izbora korumpiranih te onih koji su se proslavili raznim izjavama ti za njega rekneš da je najgluplji.
Ko je sad ovaj bilmez?
Desnica je trend.
Mrs budalo jedna
kriza je uvik pa sta, a ko je na vlasti od rata
Ne znam zasto se daje ovoliki medijski prostor bilmezu koji u prosjeku sada ima oko 50 do 60 lajkova po objavi a nekada i manje . Od bilmeza za kojeg do prije nekoliko mijeseci niko nije cudo pravite bauk .... Sta moze on ...sta eto ... Samo srkletite oko nekog debila ... Al naravno ...medij je medij .
Fašistički skup retarda. Mrš stoko! SF/SN.
U cijeloj ovoj prici najsmjesnija prica je da se bosanski muslimani predstavljaju kao gradjani i ljevicari, sa sve svojom potrebom da zatru sve sto ne misli bosnjackom glavom u BiH. Kao sto je i Milosevic slatkorjecivo pricao o jednakosti svih i drzavi “jedan covjek jedan glas” u Jugoslaviji.
Batalite nas te price vise, pa nismo mi vesla sisali. Velikobosnjacki nacionalizam zamotaj u plast gradjanskog i sve ce biti kao ok.
Mrs uzepeovska marvo
Ako si Bakir i ovi ostali Bosnjacki politivlcari dopustili da ih HDZ ucjenjuje mi necemo dopustit
Porucujem svim Hrvatima koji podrzavaju ovog ćelu blentu i Srbe koji podrzavaju sve destruktivne politike i koji prizeljkuju krize i to, imat cete krizu i to vemo zsjebanu
Podsjeća kako će krajem godine isteći mandat EUFOR-u, navodeći kako "Rusija i Kina neće dopustiti da se taj ugovor produži". NEMA PROBLJEMA. ZATO DOLAZI NATO.BYE, BUY LAKA KATEGORIJA NATO DRZAVA. WELCOME TESKASI NATO- a. 💪. Eh moj trecerazredni politicaru, sjedi 1.
Pa probajte,,desnicari,,7 ofanziva lll rajha smo slomili,slomili silnu jna ,slomili uzp hzhb probajte al nemojte poslije zvat u pomoc te eu desnicare
Mi smo na krize navikli gospon evropski šupljiticar.
to je ta faca UZP ovska
U prevodu ovaj katoliiban kaze kad eufor ode da ce uzeti pusku u ruke i klati nehrvate
Ovo meni nekako zvuči kao jedna vrsta prijetnje . Samo nemojte zaboravit da ovaj put legalisti i patrioti BiH nisu ni naivni ni goloruki . Ima sredstava za odbrane a i odmazde