Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Džaba je Klikxu i ostalim sarajevskim medijima forsirat Raguža kad neće pobjeditit hhihihihihihih O:)
Treba dio bosnjackih glasova dati Raguzu jer je mnogo bolji i korektniji a i posteniji od Covica. Negova politika je bolja i za Hrvate, ne pravi tenzije sto ni Hrvatima ne odgovara izuzev manjem broju.
uvjek ismet zna sta je bolje za hrvate....pa onda oni u zapadnoj hercegovini ne treba ni da glsaju..........ismet ce izabrat umjesto njih..................(ismet kao metafora)
Raguž: Svaki pedalj ove zemlje mora biti jednako tretiran,tako je jarane nicija Bosna nije ni manje niti vise ona je svacija ko god je voli ko nevoli opanke u ruke pa nek zagrebe na istok zapad sjever ili jug.
Martin Raguz bosanska legenda!!!