Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
https://www.youtube.com/watch?v=_1oLSj6pYiQ IZGUBLJENI SNIMAK: Vučić plače tokom Šešeljevog govora
mira očito ima samo kad vi kažete zar ne?
Ljudi moji je li vama dosta ovih politicara i njihove suplje, udavise vise. Pustite pricu radite sta, djela bolje govore nego bilo kakav jezik.
Mala moja cujes glase evo brace sastala se Ja sam ovde pjevao i lani pjevam opet ko da mi zabrani Pjevaj brate pa mi se veseli malo ih je sto nam dobro zeli Refren Svira frula svira violina Pjeva Goci i njegovi momci Doso lola u kafani pije sve je opet isto ko i prije Oj kafano da mi nije tebe ja bi davno ozenio sebe Ja sam svojoj govorio zeni da ne vodi racuna o mene Ako neko ostane bez zene kako mu je nek upita mene Hajda mala na sred kola stani da te moje oko nanisani Biraj mala prilike su dvije obadva smo s gore Romanije
Moj Raguz pa koja zemlja je napredovala u kojoj su muslimani vecina. Gledajte samo clanak gde su stradali u Bijeljini pa da vidite koletivno ludilo dobri preposteni bosnji.
bas je mirno u evropi ...
Nema mira ni stabilnosti,dok se u Bih ne zabrane nacionalne stranke,jer je strasno vazno da Bih napokon postane gradjanska drzava,u kojoj su ljudske vrijednosti,sposobnosti,iznad primitivnih nacionalno vjerskih prebrojavanja,zbog kojih cemo jos jako dugo ostai podijeljeno drustvo,a drzava Bih,jako plodno tlo za porast nacionalizma,i svih oblika nasilja,jer jedno bez drugog ne ide.
NAravno da nema,kada su ancionalne stranke u proslih 20 godina,pozaposljavali svoju rodbinu,po drzavnim preduzecima i institucijama,i takve osim materijalnog interesa ne zanima buducnost ove zemlje,plus kada im dodas zatucane polupismene umove,kakvih je Bosna puna,koji zapravo ne znaju gdje se nalaze,kojima je lako manipulisati,onda ce ovdje biti jako tesko izgraditi normalnu Pravnu drzavu.To da se Bosna podijeli ne bi donijelo nikakve promjene,ni nista dobro za narode u njoj,pa u Srbiji zivi 90% Srba,ako ne i vise,pa su ekonomski tu negdje sa nama,ali je i tamo problem sto nacionalisticka huskanja vise imaju odjeka nad primitivnom masom,nego ekonomska pitanja,i pitanja generalno ljudskih prava.Mora se nacionalizam,koji predstavlja jedan bolestan oblik vladavine sasijeci u korijenu,globalno na oviom prostorima,mi Juzni Slaveni smo previse mali,da bi se ovako razjedinjeni mogli boriti protiv svjestkih izazova,veci smo mi prijatelji jedni drugima,nego oni koji nas zavadjaju.
Ja necu u Evropu
Ajde ti onda lijepo na bliski istok