Komentari (196)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo novog Zeljke, bravo Raguz, samo se kandidiraj i ne sikiraj se...
Vazda je u nasih Bosanskih katolika bilo Blaza Kraljevica, Kosora, Stjepana Mesica, Raguza, Komsica, Budimira, Kljujica, Pejakovića itd. UDBINI LJUDI, ILI SADA BIA, VODE BIH HRVATE trenutno
7% populacije = 7% vlasti!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
mi bošnjaci ćemo uvijek glasati za normalne ljude kao Raguž čak prije nego za nekog bošnjačkog lopova i to se valjda zove demokratija.
Jeli ovo znači da nam je Raguž novi Komšić?
Pa Martine sto si dopustio Draganu, da ovoliko iskomplicira odnose Hrvata i Bosnjaka, pa bar si ti pametan i mudar da vidiš sve ovo. Čovjek nije dorastao situaciji, i to odavno...
Raguz je ljudina. I danas upalim onu 90-kinu pjesmu "Podvucimo crtu".
Gospodin koji pije sarajevsku pivu,zato ga postujem❤
Imas od moje velike porodice 184 glasa, eto od nas!
Gdje si Raguž sve ovo vrijeme, baš se zabrinuh što te nema....ti ćeš "garant" riješiti probleme....
Generalno sta su Hrvati gurnuli u stranu, ovakvog covjeka ili Bosnjaci Siladjzica
Hebote ko bi narodu ugodio … Nista pogresno nije rekao. Aopet vidim blate ga. Cudno , valja sve rusiti , svemu se protiviti al ne znati i ne htjeti novo da se gradi. To je anarhija , i zato moj bajo , moje beze , moj postovani gospare zato svakih 30-50 godina ova zemlja gori.
Daj ne rise, samo si nam ti trebao.
ovaj Raguz ,ko' da je brat Aljosi Campari :)
fakat: - "Ako vi imate već takvu ekskluzivnu poziciju, kao što RS ima unutar dejtonske BiH, pitanje je zašto vi u odnosu na takvu poziciju, koja je superiorna u odnosu na poziciju druga dva konstitutivna naroda želite nešto još više iznad toga. To je ozbiljno pitanje".
Za građansku trebalo je pobiediti u ratu. A ne da kontroliraš 30%
Kakav gospodin. U sridu
Evo ka sam za da se garantuje minimum 7%vlasti svima. A vi osvojite 50%...pametni ste, poduzetni i imate putovbice... Ma nek je 15% garantovane... Ali hajd ubjedite RS... I da ukinemo tri clana predsjednistva. Svi hice nesto VISE. Ne moze.
Ovi muslimani oči uprli u Čovića i Dodika a oni ih hrane ili možda Bakir zlatnim kašikama