Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Muslimani postajete isti kao i svi fasisti... cestitajte praznik normalnim ljudima ne trpajte sve u isti kos, inace niste nista drugaciji od ostalih nacionalista. Sta ste se navili u komentarima samo dokazujete da ste isti mentalitet svi bez obzira na vjeru, glupi balkanci. Svim normalnim ljudima sretan bozic.
Toliko komentara mržnje zbog jednog incidenta kojeg su izazvali maloumni nacionalisti, a nijedan komentar da čestita Božić u duhu pomirenja i ljubavi. Sramno.
Pravoslavci ovaj takozvani praznik obiljezavaju tako sto pucaju na dzamiju i vjernike. Grize savjest jer je Islam najispravniji i jedini put prema istini.
U Gorazdu su mirni ko bube, a u Bijeljini i Janji napadaju dzamije i muslimane, to su ti podli vlasi
Klaster.
...i pucanje iz Bozicne kolone u zrak, pored dzamije. Prave pravoslavne Bozicne vrijednosti i radosti. Braco Srbi, pravoslavci, zelim vam sretno Badnje vece i sretan Bozic, kao pravi merhametli Bosnjo. Samo nas nemojte previse tuci, za vas miroljubivi praznik.