Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Radoncicu narod ti je vjerovao,nadao se da ces uraditi najbolje,glasali smo za tebe,uclanjivali se u stranku,a ti ispade lopov vec od svih,produzena ruka SDA mafijasa..
Sva ta lopovska bagra se krije i krade, a zatupljiva narod sa srpstvom, hrvatstvom i bosnjastvom, to je samo sminka da bi se dalje mogao narod otupiti i nazadovati, a oni uzivaju. Kao oni brane interes nekog naroda, brane oni moj k. Nadam se da cemo jednom shvatiti ko smo i sta smo i ostaviti se ovog debilizma sa kojim vjecno idu sve strane, dokad ce vise ta religija kociti sve. Jedini spas Bosni je Bosanstvo, sve ostalo su bajke. "Bosnjaci" su najvise krivi za stanje u Bosni jer kao samo njima je stalo do Bosne, pa da je ikome stalo do Bosne vidjeli bi se neki rezultati u Federaciji barem, sve je to dokaz da smo mi isti i da svi tucemo po istom, jer da smo drugaciji vidjeli bi se barem neki pomaci.
FAHRO lopove SDA je uz tebe..
nemate vi Fahro nizašta rješenje, ali imate rješenje za svoju guzicu i guzice svojih stranačkih poltrona
Osim prosipanja populisticke price, sta si Fahro ti ponudio kao rjesenje??? Jedino sto je po pitanju presude uradio bilo je par komentara na racun "dogovora" Tihic - Covic, a i tu je bolje bilo da je sutio jer je automatski iznevjerio sve kojima je pricao protiv SDA kad se u ovome "hanan" priklonio! Dakle najlakse je suplju prosipat!
Necemo ga NIKADA ni imati dok su dozvoljene NACISTICKE stranke. Narod u BiH treba sam da se osvjesti i da shvati nephodnu borbu protiv vladajuceg fasizma koji se prikriva u toboznjim povredama nacionalnih interesa. Sve dok se ne uspostavi GRADJANSKA BiH i ne unisti toboznje preglasavanje i mjesanje religija u vladajuce stranke, mi ostajemo u crnoj rupi i NIKADA necemo biti normalna ni pravna drzava.
Zbog Tihica, Covica Dodika , DerveSejdica j Fincija su se desile Egipat, Libija, Sirija, Rumunija je imala Causeskua, Ko jos normalan tone u plicaku? Ko su Sejdic - Finci ? Ja ipak mislim da je Sejdic - Finci izgovor za razgovor koji nigdje ne vodi dok ce ovi koji se "" dogovaraju "" biti placeni zbog dogovaranja a mi ponovo iz bijede u jos goru. Mislim da se oni ne zele dogovoriti. Mozda ih mi mozemo na to natjerati i protjerati jer ovo ce unistiti hiljadugodicnje postojanje BiH. Sve ovo mene podsjeca na one tifusare preko vode do slobode. Ja sam se najeo lica. no Sunca mene ce ugrijati. Fuj mater im j.bem politicarsko-korumpirasko-kriminalnu
Kako se brzo dogovore sa MMFom nikakog prepucavnja onaj ministtar veranda neprica niskim samo sa MMFom .Primera radi sumskoj potrebno 30 mil.odma mora i federacija uzet mada mozda njima nije ni potrebno al nek se nadje.
Ministar SIGURNOSTI-najveći mafijaš u državi i šef podzemlja! Blago nama!
A pretpostavljam da nam ti Radončiću nudiš nešto prihvatljivo, kako da ne
Pola zivota slusam SEJDIC FINCI SEJDIC FINCI SEJDIC FINCI....... pa jel vas stid vise? Jel vas stid kad odete na sjednicu Vijeca Evrope i svi vas gledaju poprijeko, ko jadove zadnje koji nista u zivotu nisu u stanju uradit! Jadni smo s vama, jadni! I bagro itekako bi se vi dogovorili i to za 3 dana, da vam neko ukine sve prihode, plate i beneficije dok ne donesete odluku
Da, komplikovana je to materija... Dati ljudima ljudska prava? Damn...
Kad malo bolje razmislim, pa i nije nama toliko loše ako uzmemo u obzir ko nam se sve bavi politikom i ko nam vodi državu.
Nismo ni očekivali xD
Radoncic zvani covjek prevara!!!
O cemu nam ti imas pricati Fahro kad si nas izdao kao poslednje budale...eto tebi SDA mafijasa pa rusite ovu drzavu to samo i znate.
Pa sta radite...pocnite se dogovarati, a ne gledati samo sebe.