Komentari (403)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kmeeeeeeeeeeeeeeee kmeeeeeeeeeeeeeeeee
Idi Fahro ko te hebe, bolja Bosna je bez tebe....
Stugom i zalosti, obavjestavamo nase pristalice, da je nas vozd danas Preselio u opoziciju, a uskoro i u samici.... Ozalosceni: SBB, Antibosanci.Kriminalci. Narkodileri ..
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Mislim da se trebalo ovo desiti.covjeka koji je dopustio da se desi sto se desilo bez reakcije trebalo je smjeniti,i ne samo njega vec svi oni koji ne rade svoj posao treba da se smjene.Dosta je bilo laganja,nerada..Vrijeme je da se krene u bolju buducnost.
najmanje sto se trebalo desiti...puno vecu kaznu je on zasluzio
Pa da je gorilo Predsjedništvo "Sandžaka" sigurno da bi on reagovao, što da on reaguje kada ne gori predsjedništvo države u kojoj je on rođen :)
Mislijo sam da si pametan covjek ti si obicna budala koja je zeljna vlasti i para
Zar ima jos Bosnjaka da vjeruju ovom izrodu? On ce nam i Miljacku zamutiti.......
ima logike ovo sto kaze...AL U KUR*U..mrs majmune sanđi odavde lazovcino kompleksaska
Nema veceg djavola od Fahre. Vezao je on zastave sa Turkovicem, Keljimendijem i ostalim dokazanim kriminalcima. Gdje su oni za koje se jos uvijek ne zna.... Treba ispitati porijeklo njegove imovine i kontakte sa kriminalnim grupama.
Ma pakuj kofere, vrati se "biznisu", politika nije za tebe
Ima da glasam za Radončića SAMO zbog ovih SDA poltrona što vise na klixu po vas dan. Fakat ću iz inata da glasam za njeg.
ovi sda sljedbenici zatucani koji ne vide sta im lijepi vodja radi ili ne zele da vide to sarajeva do poslije rata nije vidjelo ni na razglednici.zna se kako pravi sarajlija razmislja ali to je sad doslo od nekud zahvaljujuci sda i sad su oni sljedbenici jednog obicnog fasti ciji je jebeni babo prodao srebrenicu i oni sad njega prate.musliman sam ali za mene ovaj dodik i bakir su u istom nivou.;)
Ovaj ko kameleon, nez se vise koje je boje, mijenja ih iz dana u dan samo da bi ispunio zadatke koji mu dolaze izvan granica BiH. Optuzuje sada one sa kojima je do neki dan i sam sjedio i dogovarao, optuzuje ljude koji su imali razlog da ga skinu, sa mjesta ministra sigurnosti jer je svim gradjanima jasno da on nije nista ucinio da bi zastitio integritet BiH i njenih gradjana.
Hebem ti mamu fasisticku, zar ima veci djavo, kriminalac, lopov, ubica, prvarant, fasista... od tebe . O tebi moze lijepu rijec reci samo gad koji na tebe lici. Treba Bosnu polako od smeca cistiti i smece ***rtovati gdje mu je mjesto. Vlahundziju , u svakom slucaju , treba zajedno s tobom ***novati. Fujjj mrako odvratna!
Napravite sad proteste ili baciti kamen na nekog policajca koji vas tjera i tuce sa istih tih protesta, bilo bi krvi do koljena, a to sve zahvaljujuci SDA/SDP, koji prave diktatursku drzavu, ja mislim da 80% vas nije svijesno sta se desava u nasoj BiH jer ste napuseni,
slazem se sa tobom u potpunosti nevjerujem kako je narod glup
Radončiću, ko da si ti bolji od Izetbegovića i Lagumdžije. Traži kakvu funkciju u RS-u. Svakako su te četnici proglasili ministrom godine. Ti si ministar po njihovoj mjeri.
Ne zelimo ministra koji nije iz BiH! Ne zelimo ministra koji poziva na terorizam, vandalizam i nasilje! Ne zelimo ministra koji kada treba da odigra kljucnu ulogu on podrzava nasilje! Ne zelimo ministra koji po svaku cijenu zeli vlast! Ne zelimo Radoncica!
Želimo ministra koji je iz BIH! Želimo ministra u čijem mandatu je Mevlid Jašarević pucao na američku ambasadu i hodao s puškom sat vremena po ulici! Želimo ministra koji spava sa maloljetnim djevojkama! Želimo ministra koji treba da prima platu od 6000 KM a ne da ih daje u humanitarne svrhe! Želimo ministra koji krade "po zakonu"! Želimo SDA!
Zelimo Bakira i Zlaju da nas i dalje kradu. Zelimo demagogiju i njihove izjave kako politicaru u BiH ne rade dobro svoj posao.....pa oni su ti politicari. A ti Kaludjerice, molim te za konkretan prijedlog ko bi to bio dobar ministar i politicar....imenom i prezimenom????
Kakav Dodik, kakav đavo, pa i SDS je glasao za tvoju smjenu.
Ma nema gosp Radoncicu drzava ce propasti bez jednog takvof lopova i ratnog profitera.
Urota protiv Radoncica,presmijesno.Pustio je pola grada da gori,sta je drugo ocekivao.
Cuj gosp koji preko svojih novina "dnevno avaz" blati sve redom i za koga niko na svijetu nije dobar.Naravno on je najbolji i samo on dobro sluzi ovoj drzavi i ovom napacenom narodu,njegov politicki put je najbolji. Ma lud je onaj ko povjeruje na ove rijeci ovog ratnog profitera i lopova.