Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RADONCICU NEMOJTE MISLITI DA NECETE ODVESTI BOSNU I HERCEGOVINU U PAKAO A MUSLIMANSKI NAROD U NESTANAK....dobra kupovina glasova, ali tesko bogami teeeesko
ovome scepi ne bi nikakav kompjuter mogao registrovati sta misli!mijenja misljenja tri puta dnevno, prava lisica iz Gusinja!sta li ce taj jos do izbora promijeniti samo dragi Bog zna niko vise!
He he ..gusak iz Guusiinjaaa u Srebrenici..skorom pa isto radovan u Srebrenici. Ovaj drugi je javno napao , poubijao, opljackao..a ovaj prvi pod maskom "veliki Bosnjak" opljackao, pozatvarao, omalovazio Bosnjake, izdaje ih na svakom koraku svojim bre srbijancima ...najvece smece koje gazi dragu BiH je ovo smece iz Sandzaka !
Duraković i tornajk kao Zlajaoglu i Hadžić,Što se tornjak dao u prijevremene izborne kampanje.On obećava da će dati doprinos i osiguravati skup.Pa nas sve redom treba osiguravati od ovakvih licemjera i kriminalaca.Dok su ljudi stradavali on je bio prezauzet pljačkanjem i ima obraza da se uopšte pojavljuje u Srebrenici.Pošteno stečena jahta i privatni avion koji dotični ima bi mogli da podmire na hilajde i hiljade radnih mjesta.Marš fukaro u kamenjar iz kojeg si dopuzao ovamo.
Sve pohvale za ovo, trebali bi i ostali da se ugledaju