Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vi jučer sjedili,a ti sad pozivaš?
@BiHer nije ubleha... hoću da kažem, da je sve davno dogovoreno na kafama, telefonskim pozivima i slično tome,institucije niko ne ferma ni jedan odsto, ni oni što najvuiše pričaju o bosni
A ti si tornjeve zaradio predavajući likovno :-)
da li je ikad bilo naslova: ''poštenim radom, od nastavnika do milionera' ?
EVO RAZLOGA: FAhro tražio od Fadila obustavi prodaju FDS banci Islamske zajednice VAKUFSKOJ BANCI ! U POLA TRŽIŠNE CIJENE ! FDS je inače dioničar vakufske banke i umjesto da uzme KREDIT od iste, oni se prodaju svojoj podružnici ?=?? http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/36490/radonchic_prozvao_novalica_odmah_zaustavite_prodaju_fds_a.html
Fahro kolko ti fali...
Poziva ih da ne prodaju FDS jer nije skupio pare da on to kupi...
#fadileoprosti
Đonom ides Fahrudine,tvoji bi prodali duplo jeftinije...to se zove nož u ledja koalicijskom partneru
I može li mi neko objasniti zašto se ne prodaje državni kapital pod kontolom HDZ-a (Aluminij Mostar, HT Eronet, EP HZ HB. Hrvatske pošte....)? Prodaju se "državne" firme samo sa sjedištem u Sarajevu.
Ovaj Fahro stvarno misli da je nezamjenjiv i NEOSUDIV ! Ali sve je to privid ako se bude petljao u davno utanaćenu PRODAJU NAŠE IMOVINE BUDZAŠTO STRANAČKI PODBNIM. Pa moj Fahro zato si ti na sudu a ne što si i sam kriminalac ! Biti kriminalac je pozivnica za ulazak u vlast a svako nelojalno ponašanje je izlaznica iz nje ili ULAZNICA NA ONAJ TAMO SVIJET ! Danas je u BiH OPASNO SAMO SPREČAVATI KRIMINAL I PLJAČKU !
Kad čete početi prodavati sarajevsku maglu.........
Afreim LAfcinon!
LAfcinoo**
Pametno Radoncic zbori
Sarajevo Osiguranje i FDS treba dokapitalizirati tako da Vlada kontrolira preko 50 % i tek onda prodavati, jer investitori neće da se sekaju sa kriminalcima iz Komisije za vrijednosne papire, berze i investicionih fondova. Obzirom da ZIF-ovi i mali dioničari neće pratiti dokapitalizaciju, to se može izvesti relativno jeftino, sa par miliona KM. Sve ostalo je kriminal.
Koliko se sjecam SBB je vlast. Sto ne povuces potez putem svog ministra u Vladi FBiH koji je za to nadlezan. Ne smijes jer si pudlica Bakirova.
Zar nije ovaj u zatvoru?
dionice fds trenutno rastu i treba sacekat vrhunac za prodaju a nikako zadrzati fds u drzavnom vlasnistvu jer tamo zaposleni pored ekstra plata su, i dan danas nose i potkradaju tu firmu a drzava nije u stanju da ju je u potpunosti kontrolise.