Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SEKULARISTI HAJTE,NA SPAVANJE.
NE NABIJAJTE MU OHOLOST.TAKVO USTAJANJE JE ZABRANJENO.
Mi pobjeđujemo . Stranka penzionera je hit izbora.
Evo nas i sluzbeno proglasise propalom drzavom. http://www.foreignpolicy.com/articles/2010/06/21/postcards_from_hell?page=full Za utjehu, mi smo na 60-tom mjestu, sto bi znacilo da smo kao eto... bolji od Somalije, Ruande i slicnih zemalja u koje se svi ubise da odu zivjeti i raditi u njima! Progledao i svijet s kim ima posla. Svaka drzava ima mafiju, a kod nas mafije vode drzavu. Izbori su samo tuca mafija koja ce preuzeti vlast. Kraj! Pocetak kraja....dno smo od dna.
Jeste li ga culi kako prica ? On je rodom iz pogranicnog dijela Crne Gore i Albanije, tako da ima 50 % siptarske krvi, rasa mu je siptarska, to se vidi sa mjseca ! Najblizi su mu prijatelji najokorjeliji banditi poput Saje, Keljmendija i sl. On je glavni BOSS svim kriminalcima i banditima. Prica o autoputevima ??? gradit ce ih kao sto hi gradi Dodik ! Vidio Fahro kako Dodik uzima na putevima pa bi i on na isti nacin , da se vadi iz dugova i kriminala... Samo naivne budale ce njemu dati glas !!!
prvo sebe uhapsi krete.cino sa.njdzacka
\"... sve što u predizbornoj kampanji izgovorimo i obećamo, mi ćemo uraditi i izvršiti.\" Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Da je Izet živ nebi ti nogom u Bužim kročio a što se tiče hapšenja počećemo uskoro ali od tebe!!!
SAMO NAPRIJED HAPSI SELIMOVIĆE
DOK JE VAKI MUSLMANA POLITICARA nema zime za RS
Fahro je pravi lider. Jedini koji moze sprijeciti da se Bosna ne raspadne
E moji Bužimljani nedajte se prevariti.
Radončić: \"Pohapsit ćemo mafiju i osloboditi ekonomiju\" znaci samog sebe?
jel ovo vic ????
pa uhapsi sebe lopinasu jedan,,hoces u vlast aa da prodas telekom da se izvuces iz dugova,,hajede lopinasu reci narodu kako pravis onu zgradu u tuzli,,i ti uspjesan biznismen,,