Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i da kreneš od sebe
Ovo je vic godine :D
ma avaz je i dalje njegov, on je samo navodno se rastavio sa ženom da bi izbjegao sukob interesa, a dokaz toga su zadnji izbori kad se pojavio sa zenom na izborima i kako to ako avaz nije njegov opet isti tekstovi i napadanje drugih a sebe i SDP hvali Samo se nadam da nece poceti opet montirani procesi protiv njegovih protivnika
Radončicu pometi kriminalce i parazite iz SDA,narod je uz tebe....VAKO VISE NE MORE...UČINI NESTA molim te!! SDA je Z L O ovog naroda!! sretno!!
Odmah ispitati odakle bivsoj zeni og ministra sigurnosti koja je nezaposlena frizerka pare za Dnevni Avaz.
HEH EH EH EE ... Sto me nasmija ova budaletina od Radoncicia i naziv tektsa ! Pa nema vece drzavne mafije u Bosni od tebe Radoncicu i tih koji su ti dali to mjesto . Kako li si bas zamislio da se obracunas sam sa sobom i ovima koji su ti dali tu poziciju . Lopovi stave mafiju da ih legalno cuvaju . Ne znam samo kome ti Radoncicu svega ti mozes da kazes da je mafija . Zalosno i pitamo se sto nam je sve u zemlji trulo .
ccc....cuj obracunat se sa mafijom a on glavni mafijas...ova nasa drzava svakim danom napreduje bolje i bolje.. :PP
EVO OVAKO SVE NORMALNE ZEMLJE KRENU U NORMALU.
samo jos da grcka dobije nobelovu nagradu za ekonomiju, i onda me nista ne bi iznenadjivalo...
Sada nema prepreka za novu Olimpijadu u Sarajevu 2024 , .... Hidžretske bezbeli
A jel vama Radončić liči pomalo na Del-boja? Meni pravo liči. Zlaja je Rodni! Znači da se moja najomiljenija serija igra u najnovijem specijalu. MUĆKE! Only fools and horses... Bosnia twice...
Ebi ga, neko mora početi sa hapšenjem bošnjačkih kvazibegova, nama znanih i neznanih milionera, koji su svoj prvi miliončić zaradili u ratu. Izvinite, ali voljeli mi tog Radončića, ili ne, čovjek je dobio zeleno svjetlo SIPA-e, OHR-a, što valjda znači da je čist. Ako državni organ SIPA za nekog nema saznanja da je kriminalac, onda ja nemam razloga da ne vjerujem u to. Previše smo postali sumnjičavi, nasjedamo na svakakve priče, koje uglavnom u javnost plasiraju oni koji se boje zakona. Znači, ako Fahro ima m.u.d.a da se uhvati u koštac sa korupcijom u BiH ima moju 100% podršku. To je jednostavna matematika; šta si imao prije rata, šta si radio u ratu, šta si radio poslije rata, saberi-oduzmi, pomnoži-podijeli i dobićeš jednostavan odgovor.
ja sam iz Prve Slavne,a ovaj Tihi je tvoj saborac, PETOKOLONAŠ!
Cuj sam sa sobom da se obracuna?! xD
Kako smo mi glup narod u P.M.!
Jel to namjeravaš izvršiti samoubistvo iz zasjede? Aferim sandžaklijo.
hehe, reče glavni narko diler u ovom dijelu svijeta.