Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
LJUDI SA ZDRAVIM MENTALNIM SKLOPOM IM I NE MOGU VJEROVAT!
http://www.youtube.com/watch?v=YuNfwIcU8Wg http://www.youtube.com/watch?v=gVYz-UgWMAQ
Svi smo mi uvjereni u propast ove koalicije! Nisi jedini Radončiću
A većina na pitanje Sejdić-Finci gleda kao "kompletno rješavanje bosanskog pitanja u BiH" (Bosanci, Muslimani, Romi, Jevreji i dr.).
Slatkis jedan posteni koliko se on samo sikira zbog nas ??!!!
Pa dogovor je da dijele Federaciju na bošnjaki i hrvatski dio! šta ti tu Fahro ne vjerujes?
Ko ce biti uvjeren, zna se da im je u interesu samo da ima svaki svoje podrucje za manipulaciju i pribavljanje koristi naustrb gradjana...
Ma bježi ba Radončiću, ne zna se ko je gori od vas, da li ti ili ovi tvoji pajdaši iz SDA. Mrtva trka, samo si ti malo bolji lopov!
Fahro nisi ni ti nista bolji od njih dvojice !
A svako normalan moj Fahro zna da se ove dvije stranke nista pozitivno ne mogu dogovoriti,imamo 20godisnje iskustvo sa njima.
nismo ni mi moj fahro postenjacino nasa.,,.