Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čim se vi toliko sastajete i svaki put pričate o istim problemima koji se ne rješavaju.....koalicija definitivno ne fercera. A drago mi je sto je don od gusinja de facto priznao da je njegova i uloga njegove zločinačke organizacije u cijeloj koaliciji beznačajna, te da se nista ne pitaju već samo dobiju instrukcije kako da glasaju.
Meni samo nije jasno kome ovi politicari maglu prodaju ustvari. Svaki dan u medijima citamo kako je neko izjavio da bi trebalo "nesto", da se mora "ovo i ono" i "na ovaj i onaj nacin", a povratne informacije koje dobijemo jesu "BiH se zaduzila kod MMF-a sa novim visemilijunskim kreditom". Nije mi uopste jasno kakve oni dogovore postizu ikad!!
Vješto diže ručicama Jen' dva...
Pa do kada ćete pretresati sto puta pretreseno??? Imate li namjeru raditi, ili ćete nas i dalje gurati u blokade. Kao da se sve radi namjerno.
Ko sa Fahrom tikve sadi od glavu mu se odbiju. Slomio je SDP zajedno sa Zlajom, sad ce SDA sa Bakirom. Nakon toga nek nam je bog na pomoci i to sve zahvaljujuci kompleksima ove dvojice stranackih lidera koji su politicki nemocnici i ljudi bez vizije. Za njih je Hare politicki genije. Dvije najace stranke u govnima, alternativne stranke nemaju kapaciteta, ni kadra, ni strukturu, ni moci da se nose sa vjecitim SNSD-om i HDZ-om jer i oni imaju svoje izlizane likove kojim vise niko ne vjeruje...
Narko bos
Blokiranjem banaka je ostvaren 20-godisnji san nacionalista - drzava za pranje love prljavih tajkuna… Eto vam srpstva, rvatstva i baliluka pa uzivajte bijedo nepismena!
Za gosp. Kasumovića RESPEKT a ovaj mali Šepić je LOPOV
Vidiš da se opet Bakir prvi dosjetio "da se nisu mogli dogovoriti"jer ne preciziraju ko će Šta raditi.A mi tolike godine ratovali pa gladovali jesi vidio da se Bakir poslije toliko godina prvi dosjetio vala skidam gaće i veliki naklon od mene. Sad će krenut 100.000 radnih mjesta. Mudar ovaj BAKE !!!!
Očito mu nije dobro, kao da je stariji 10 godina otkako mu Sud postade dom i kuća, a i onaj mu zadnji boravak u Prištini nije prijao najbolje, jer je shvatio da sve znaju.
Hahahahahahahahaah. Znaci i SBB razmislja SDA-ovskom glavom. Poliza Fahro sve iz prethodnih "ljubavnih" godina sa Bakirom I.
Godina 2045: koalicija jos nije usvojila odluku iz 2016 godine uz sve napore sa obje strane. Potreban je novi kredit od MMF-a kako bi nastavili sa istim preseravanjima.
znam da ima u ovoj zemlji puno pozitvne i sposobne raje,dajte da pocistimo ova govna vise...
Sve je ovdje rečeno, trgovina radi očuvanja vlasti i ništa više. Ove godine masovno proslaviti i obilježiti Dan ZAVNOBIH (Dan državnosti BiH) i pokazati političarima, da narod nije niti će prihvatiti kapitulaciju i isticanje "bijelih zastava".
scepo u zatvor
Narodu odvale po samar i prijavu sloze i mrs kuci,...kad smo gamad treba nas i napatit....
ooo guzna mušica
Kokosaru ko tebe pita ,radi kako ti se kaze i suti Sit sam te sto godina