Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...glavni voznik mesnog otpada će stati u kraj uvozu? ...more mrš.
He he apsurd. Čovjek koji je najviše novca izvezao iz ove države treba da stane ukraj uvozu,
dodje mi da placem sada kad procitam ovakvu vijest
Realno, da valjaju ne bi čitava stranka bila u pritvoru nakon akcije SIPA-e.
sad će i SDP nakon njih.....jadan ne bio ne možeš više vidjeti muslimana u telekomu nakon što je došao SDP (Zlatko i Damir se ne računaju) i oni pričaju o SDA nepotizmu......
20 godina stranke na vlasti dobijaju istom pričom i istim obećanjima. I opet pričaju isto. Pa zašto ne probati drugačiji pristup igri? Hajmo im dati 4 godine da vidimo šta mogu, neka se dokažu... Kad smo drugim dali 20, šta nam onda predstavljaju 4 godine? A onda možemo kritikovati. Do tada nemamo pravo to raditi zbog nekih ličnih predrasuda. Šta ima loše u ukidanju kantona, zaštiti domaće proizvodnje, itd? Pitate li se zašto ostale stranke nisu za ukidanje kantona? Pa gdje bi uhljebili svoje stranačke kadrove? Tačno je da boljitkovi kandidati za skupštinu kantona žele da ukinu kantone. To vama u vladajućim strankama nije normalno odreći se svojih primanja zarad kolektivnog dobra? Po vama se fotelja čuva po svaku cijenu i nastoji se napraviti još koja, bez obzira na cijenu.. a to ćete naravno finansirati kreditom kod MMF-a, a naša će djeca plaćati kamate??? Razmislite, malo, vi koji ste razumom obdareni..
svi oni koji sjede u parlamentu i kandiduju se na izborima su obicno smece koje laze čim otvori usta i nista mu nije sveto takve bi po pravilu trebalo da je pravna drzava uza zid!
kradom za svoj boljitak
ova dužina teksta mi je pravo sumnjiva......kupili su i klix za poticaje.. autobus ...maice...jakne ....sve oteto od naroda !!!!! vaške........
Šta sad vi nudite program za 10? Pametnije vam je nađite način da izvučete Lijanovića iz zatvora, jer je "pošten" pa ga priveli.
Ko to tamo krade Sviće zora pred izbore Dan doleće iz daljine Siromasi ovog kraja Čekaju da Jerko dodje, čekaju da Jerko dodje Joj ojoj, joj ojoj... Za Boljitak (za Boljitak) firmom Lijanovom (firmom Lijanovom ) Upravo se narod sprema Sve razloge za put ima Samo para valjda nema, samo para valjda nema Nema, jooj... Nesrećnik sam od malena Od sve muke pesme pevam Voleo bih majko mila Da sve ovo samo snevam, da sve ovo samo snevam Joj ojoj, joj ojoj...
Haha, oni mjesto da se pokriju i ne javljaju se poslije onoga sto se desilo prosle sedmice, oni jos hoce da se glasa za njih. Haha, pa ovo je apsurd nad apsurdima. I ono sto su prosli put osvojili je bilo uglavnom od potplacenih glasaca. Mozda opet placaju sa onim ukradenim parama.
Đon-obraz
Kaže se "u kraj" ne "ukraj" stoko polupismena
vrh stranke u hapsani a oni se vozaju okolo busevima...mogu ih posjetit u zenici komotno..
Lazi, lazi, lazi me ti me lazes najbolje
Čuj ukidanje doprinosa....ja majmuna majko mila. i onako se penzioni sistem gotov urušio još mu samo to fali.
Ma gdje ces nam kantone ukinuti..pa gdje cemo sa tolikom administracijom ako dodju na biro? obican covjek ce automatski morati imati stelu i za prijaviti se na biro ;)
Gdje se moze dobiti ona plava majcica...nemam u cemu cumur unijet
eto cijeli autobus stranke kradom za boljitak mozete proslijediti u zenicu...