Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Misle zadrzati poziciju u Drvaru. S obzirom da su oni ukinuli prefix Bosanski na imena Bosanski Samac, Bosanski Brod, Bosansku Dubicu, Bosanski Novi itd, u Federaciji nije bilo nikakve reakcije, jer je prije svega Sulejman Tihic (za neke lafo patriota) sutio na ukidanje prefixa, te je sutnjom to odobrio. Medjutim postoje i kontra mjere koje su mogle uslijediti poput zabrane cirilice u Federaciji ali i nametanje naziva Bosanski Drvar, jer ako je u komunizmu to mogao biti Titov Drvar, sto ne bi sada bio Bosanski Drvar. A Srbi su u vecini i u Bosanskom Grahovu ali tamo nisu smjeli ukinuti prefix Bosanski jer bi odletili u genocidnu ko i 1995 godine u Oluji.
Mi cemo pobjdidi u FBiH, nakupili smo puno para, imat cemo super izbornu kampanju. Vi (SNSD) pobjedite u RS-u i harat cemo Bosnom i Hercegovinom. Vaš ministar Damir Hadzic (PRVI REKET BiH)