Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cobanska skupstina.....nastala na genocidu fujjjj !!!! SIKTER .......ps vi i profesionalizam lol !!!!
A vaš parlament ko radi u korist jednog od konstitutivnih naroda? Škutori ne mogu disati od smrda. Veća prava ste dali arapima i sandžaklijama a nama nešto pričate.
Prvo BIH se nije otcjepila 1991 godine nego 92. To si ti nešto pobrkao sa Hrvatskom. Referendum o nezavisnosti BiH proveden je 29. februara i 1. marta 1992., na kojem je 64 do 67% od biračkog tijela izašlo na glasanje, a gotovo 98% je glasalo za nezavisnost. Kako objašnjavaš onda skupštinu RS-a 91 godine???? Pa valjda nisu Bošnjaci 91 napali selo Ravno u Hercegovini, nisu proglašavali SAO ni MAO. Sve je bilo dogovoreno od naših dragih susjeda možda već osamdesetih godina. Samo im se izjalovilo a i danas pokušavaju nešto slično uraditi samo malo blažim metodama.
Očigledno je da si sa svojom glupom retorikom svakom loncu poklopac. Takvu retoriku još jedinu provodi Šeško u Hagu, pa ćemo vidjeti kako će proći i on, a i vaša zločinačka tvorevina PC.
Skoro da je tako bilo. Možda nisi ni bio 91-ve pa da ti objasnim. Ako se BiH već otcijepila, mi smo tražili 35% teritorije BiH i da bude uređena kao federalna republika, ali Alija nije dao nego je rekao ( figurativno) - jok, mora nas na sve tri strane prvo izginuti pa onda eto vam 49% i Republika. Mi to nismo htjeli, natjerani smo. Kao što rekoh, tražili smo 35% i jednu od federalnih jedinica u sklopu BiH.
To je zbog spominjanja ma.tera. Glupo ali šta ćeš oćekivati ima i glupljih stvari.
Jeli ovo konačno priznanje da je agresija i separatizam u BIH poćeo 1991godine i prije referenduma u BIH. Eto da i to saznam da je postojala Narodna skupština RS-a i RS od 91 godine. Čestitamo Igore na iskrenosti ko je srušio bivšu Yugoslaviju i ko je odgovoran za sukobe u BIH.
Pa upravu je covjek, ne moze biti ama.terskija nego jest i nego je bila. (Papci sa sax blokirali rijec \"am.ater\", svak cast bilmezi!)
Opet si fulao totalno. Mi već imamo samostalnu republiku a pitanje vremena je da svijet to i prizna. Nema rata, nema potrebe a pogotovu za nekom pričom i raspravama.
A to je problem, želiti samostalnu PC, a ne želite da pričate, znači hoćete nešto drugo. Samo za to drugo imati damu do koljena, a vi niti imate damu niti više imate JNA. Ovako možete samo lajucati.
...priznajte i osudite genocid i možemo sa vama pričati..... Jesi li ti normalan smrdo? Pa ko uopšte želi pričati s vama jado smrdljivi? Eto vam škutora pa sa njima pričajte ha hahahah....
Jadna žena. Koliko je ovakih evropskih bosanki po svijetu. Dođi u RS, nije sva bosna po šerijetu. Rado ćemo te sačuvati od smrda.
Čitav napredni svijet je osudio genocid koji ste vi počinili, a vi ga još uvjek negirate. Izađite iz srednjeg vijeka : priznajte i osudite genocid i možemo sa vama pričati. Ovako vi ste samo bezobzirne ubice i krvoloci.
http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Ilegalna-imigrantkinja-se-boji-serijata-u-BiH-111832.html
Globalno, naša voljena Republika Srpska napreduje sve više iz dana u dan. Skupština je ogledalo tog demokratskog prosperiteta.
Parlament se ne smatra uređenim ako postaviš nekoliko LCD monitora i kupiš neki jeftini sistem za upravljanje glasanjem. Vaš Parlament u PC-u ne može biti savremen jer se u njemu usvajaju zakoni koji su protiv interesa jednog konstitutivnog naroda i to je Parlament koji pored legitimne presude međunarodnog suda još uvjek nije osudio genocid Iz tog razloga ste i danas u srednjem vijeku iako u sali imate čak i LCD.