Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ Akademik, Brdo i Mike sve čestitke na britkim i prije svega ISTINITIM komentarima. Hvala Bogu pa su Bosnijani, tj građani Bosne i Hercegovine svijesni da su potezi Radojičića, Dodika-Duduka i ostalog šljama GENOCIDNE tvorevine tzv. \"srbske republike\" ustvari poslijednji trzaji monstrumske spodobe i preostalih ratnih zločinaca i profitera. Bosno i Hercegovino, spremni smo da se sa fašistima i genocidašima obračunamo jednom - zauvijek! SMRT GENOCIDNOJ REPUBLICI SMDSKOJ!
E moj Radojicicu uskoro ce vam sav trud da legalizujete svoju cetnicku genocidnu tvorevinu pasti u vodu .I sve te zakone koji donosite mozete vezati macku o rep jer nisi ni svjestan da je neizbjezna Bosanska Oluja koja ce da startuje ubrzo.Prije cemo svi izginuti nego li prihvatiti vasu vlast na okupiranom djelu BiH dALI SMO VAM I PREVISE VREMENA da dio naroda koji je uistinu mali koji nije okrvavio ruke srpskim genocidom involvirate u drzavu BiH I da se rijesite uistinu ogromnog broja ratnih zlocinaca .Posto nista od toga niste uspjeli ispostovati mi smo prinudzeni da vec jednom za uvijek uzmemo sudbinu u svoje ruke i da na nacin koji je primjeren kada je u pitanju ustavni poredak i jedne suverene drzave kakvaje i jedinstvena i neovisna drzava BiH DA vojnom legitimnom akcijom oslobodimo svoju zemlju ud srpskog genocidnog sljama Nadam se da ni ti neces izbjeci svoj dio odgovornosti koje si ugradio u srbo-cetnicku genocidnu tvorevinu
@AKADEMIK @brdo Baš ste lojavci pogan od ljudi.
ovaj radojcincic je ko proljev dosadan. Dosadnijeg politicara jos ne vidih.... Sto ne ocistis zube konju jedan.
@ BRDO, HVALA NA PODRŠCI.
I JA PODRŽAVAM \"AKADEMIJU ZA PEDOFILIJU\", AKO ĆE POZNATI PEDER I DOKAZANI (SUDSKI DOKAZANO) PEDOFIL POP KAČAVENDA BITI PREDSJEDNIK... ... ILI TAKO, JAL NIKAKO ;-) :-D
Ja javno pozivam na otvaranje medresa za pedofiliju sirom mog teroristickog vilajeta Bukovica je majka!
@AKADEMIK --svaka cast podrzavam
... A + JE RADOJKO RADOJIČIĆ NAŠO TRTIMUDIT O \"LJUDSKIM PRAVIMA I SLOBODI LOKALNE SAMOUPRAVE\" ;-) HA HA HA HA!!! :-D :-D DE TI JADNI RADOJIČIĆU BOLJE SMISLI KAKAV PLAN ZA ZAPOŠLJAVANJE SVIH GRAĐANA U GENOCITETU RS-A, A NEMOJ TU MASLAT O STVARIMA KOJE SU TOTALNO NEBITNE I VEĆ RIJEŠENE ODLUKOM USTAVNOG SUDA BIH. KAKO ĆE NEKO DONOSIT BILO KAKAV LOKALNI ZAKON U GENOCITETU KOJI JE POBIO ILI PROTJERAO SKORO DVIJE TREĆINE SVOJIH GRAĐANA???!!! SRAM TE BILO RADOJKO RADOOOJIĆIĆU, SMETLJE GENOCIDAŠKO I FAŠISTIČKO!!!
REPUBLJIKA SMRDSKA JE KO BABA GOSPAVA, NAHERAVA I NIKAKVA, OLINJALA I JADNA. LJUDI KOJI ŽIVE NA OKUPIRANOM I GENOCIDNOM VLAŠĆU OJAĐENOM DIJELU BOSNE I HERCEGOVINE SKORO SVAKODNEVNO IZVRŠAVAJU SAMOUBISTVA (PRIMJERI ZADNIH PAR DANA), A NA TA SAMOUBISTVA IH TJERA UPRAVO KORUMPIRANI GENOCITET TAKOZVANA \"RS\". TAKOZVANA \"RS\" OMOGUĆAVA GRAĐANIMA KOJI ŽIVE NA TOM DIJELU BOSNE I HERCEGOVINE DA SVE SVOJE PROBLEME \"RIJEŠE\" SAMO JEDNIM POTEZOM, TJ. ISPALJIVANJEM METKA U SVOJU SLIJEPOČNICU, VJEŠANJEM, BACANJEM S MOSTA U RIJEKU S KAMENOM OKO VRATA, ILI KAKO JE VEĆ KOME MILIJE I LAKŠE, ŠTO BI REKLI \"FREE CHOICE\" ;-) ... ZA SVE ONE KOJIMA SAMOUBISTVO, BAR ZA SADA NIJE OPCIJA, PRIPREMLJEN JE BOGAT PROGRAM TRTIMUDENJA U TZV. \"SKUPŠTINI TZV. RS-A\" KAKO BI BAR NA TREN ZABORAVILI SVU TUKU I BIJEDU GENOCIDNE REPUBLJIKE SMRDSKE.