Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad kad krenu zahtjevi za reviziju pa odstete..bice veselo.
Molim dragog Boga u ove mubarek dane da kazni SDA i njihov derivat SBiH najtežim kaznama zbog dijeljenja ove države u Dejtonu. Dok oni nisu potpisali Republiku Srpsku i dali joj međunarodni subjektivitet to je bio samo privremeno okupirani dio BiH koji nije značio ništa. Danas, a ni za 50 godina neće se moći kvalitetno ispraviti greške koje su tamo napravili kadrovi ovog nepismenog političkog pokreta.
mozemo mi biti kivni na njega, al icovjek je potpuno u pravu! zena je predsjednica suda, a ne zna osnovne postulate da se doneseni zakon ne moze primjenjivati retroaktivno, nego onaj koji je vazio u trenutku kada je proces zapoceo, pa ti poslije toga mozes mijenjati stotine zakone, ali po tome se mora proces zavrsiti. pa to se uci na prvoj godini studija.
Ovdje se glupi "rezimu" radi o rusenju drzave.!! Hebes Krese i ostale kresacice.... Ako bi se primjenjivao ovaj zakon onda imamo i smrtnu kaznu ,a Europa valjda upravo to ne dozvoljava... Zakon je samo onaj koji se donese na nivou BiH , sve ostalo pripada fasisticko genocidnoj marvi i kriminalcima!!
Pokušavaju je je srušiti već godinama.
Nezz ko nas jebe vise ili ovi iz Rs-a ili ovi iz europe !!!