Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa, trebalo je, dragi Igore, ti prvi da reagujes ODMAH u Beogradu kada je Stefanovic dao skandaloznu izjavu jer se, eto, zaklinjes u Dejtonski mirovni sporazum. Pa, sto onda nisi? Denise, respect!
predsjednik skupštine srbije je sijedi dječak koji pojma nema šta priča niti je ikad u životu bio u BIH, ali mu je naređeno da izrecituje bajku kao mali vrabac
Srbi misle da je Srbija država, a dobro znaju da je su se skupili samo oko Beograda.
Denise Becirovicu Imas postivanje i naravno SVAKU TVOJU RIJEC POTPISUJE M !!! Od SRBO primiivaca , genocidasa i barbara srba SAMO SE AGRESIJA I PRIMITIZAM MOZE OCEKIVATI !!! P O D R S K A tebi !!!
Znas kako ja tebe vidim, radojcicu ko JEDNOG SRPSKOG PREDSTAVNIKA BARBARA koji terorise BOSNJAKE I DRZAVU RBIH-u, srpski diktatoru i teroristo !!! Becirovic je za te i tvoju krvolocnu srpsku monsrum bratiju KO PRVO INTELEKTUALAC, COVJEK, BOSANAC I NEMA KRVI NA RUKAMA KO TI I TVOJI SM*RDCI !!! Sikter u rusiju odakle si juce dosao !!!
becirovic je jedini koji je ustao protiv cosicevih i milosevicevih ideja koje ocito i dalje prijete sa istoka, svaka cast denise
cuj ti njega ne zna, a sta je trebao sutit i gledati kako srbijanski desnicari napadaju suverenitet BiH
on radi izvesno svoj posao, brani drzavu BiH od takvih kakav si ti igore
ih našao se ko će šta pričati
Bećirević je jedan od rijetkih političara kojima ja skidam kapu, njemu je skidam do poda.
Radojicicu gov.o ce.nic.o jedino u cemu se slazem sa tobom je da GOSPODIN BECIROVIC ne zna raditi svoj posao po mome trebao je cet.ic.om predjsedniku skupstine hebati sve a ne diplomatski. A predsjednik tog parlamenta moze nazivati jedan dio drzave nazivati drzavom hebo ti radojcicu sve svoje cetnicko.
Ma što to ne bi mogao? Pa i nije država, druga je stvar što vas, gdine Radojčiću, boli istina. RS nije država niti će to ikada biti.
Bećireviću svaka čast! Toliko od mene!