Interes za pitanje bh. vojne imovine
47
Radojičić: Balkan i dalje daleko od prioriteta SAD-a
Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad sklonimo ove sto vuku BiH prema bliskom istoku, onda ce nam SAD pomoci, ovako nista
kada cete prestati prenositi sta nasi glupi politicari izjavljuju za druge zemlje i njihove politicare.dodju u usa i niko ih vazan neprimi nego pricaju sa bezveznim kongresmenima kojima su interesantni radi njihove politicke karijere.koje glupe izjave.bas ce njemu neko reci sta je prioritet usa
je li vi vidite sta je sustina gore navedenog clanka? radi se o pitanju vojne imovine. vi izzgleda dodjete na portal samo da se svadjate i to ponekad na krajnje primitivan nacin. radi se o veoma vaznom pitanju gdje rusioci nase drzave probaju evo da zaobidju odluke ustavnog suda a da primjenjuju odluke koje je sest politicara u nekoj prcvari dogovorilo. mi bosnjaci nemamo sta da se prepiremo sa srbima i hrvatima jer je cinjenica da oni hoce da rasture zemlju(svaka cast pojedincima ali oni su manjinia. znaci obrazovanje i knjiga u sake i svako mora da se ukljuci u odbranu zemlje na pametan nacin a ne da vam bitne stvari promicu koje direktno ugrozavaju nasu drzavnost(kao pitanje vojne imovine) a vi razglabate po portalima ko je bolji pametniji veci.bih moze SAMO bosnjacki narod da sahrani i to nebrigom i nemarom i neznanjem. ne oslanjajte se samo na politicare nego prikupljajte informacije sa raznih strana pa uporedjujte. bosnjaci jos nemaju pol.elite koja ce ih ih ispravno povesti
Pozitivno ocjenjujuci komentare zelenog zuba,pospjesujemo mu terapiju lijecenja psihickih problema nastalih dok je jos kao mlad s.exualno zlostavljan,i to od muskog clana porodice.Savjetujmo ga da se ne penje na tavan i ne kopa po stvarima koje mu je pradjed sklonio
Umjesto sto ste krali donacije i ulupali ih u gluposti, mogli ste podici privredu ne jedne, nego dvije drzave, a sad krivite Amere, Kineze, Ruse, itd. Vama je uvjek neko kriv i neko je vas prevario! Jeste, sami sebe ste varali i jos uvijek lazete i varate ali SAMO SEBE, a rarucni koje u medjuvremenu niste placali i vasi dugovi dosli su na naplatu.
@Srbin, Da nije bilo Amerike nebi ni bilo tzv fasisticke sumske.Ona je zaustavila Ar Bih kada se oslobadjala banja Luka.Zahvali te Americi sto ste jos u BiH.
Dok su se u BiH upumpavale milijarde donacija, Kinezi su to iskoristili za ekono'msku okupaciju balkana, a bh ekonomsko politickim vizionarima dosli ko kec na banku kineski djabalesko original markirane robe, od igle do lokomotive. Time su bukvalno ugusili poretanje I reanimaciju domace proizvodnje ,na Balmanu, posebno u BiH, . Izumrli su ili su na samrti stari zanati, industrija se nije mrdnula sa mrtve tacke, proizvodnja se sistemski gasila,. S pocetka mrske vam kineske ekonomske okupacije , sve kinesko je bilo taman po mjeri ponude I potraznje, a kad su se u bh donacije I domaca ekonomija potpuno devastirale, tek tad su Kinezi zajasili, pa smo ranije obucu placanu za par km, vremenom nagurali na par stotina km , I tako su svoje opustosene fondove mjesne zajednice, opstine, kantone, entitete, drzavu I sve narode doveli u bezizlaznu sah-mat poziciju , I sta ce nam Amerika, kad imamo Kinu od igle do lokomotive., od Vardara pa do Triglava .
Tako ste vi Srbi govorili i 93, 94. 95. i onda se Amerika umiješa... pa onda 98. 99... itd. Brzo se to okrene.
Za svijet nepostoje Bosanski srbi, Bosanski hrvati. Postoji samo Bosanci i Bosna,cak se ni Hercegovina ne spominje. A vi vlasundre samo serite.
Mora da su ovom genocidu sapnuli na uho sta je prioritet Amerike ovaj nije ni sa cistacicom prico a kamoli sa nekim od funkcije.
Staje lojavi "krnjavi zub" to razbacujes grah i gledas u WC solju pa "otkrivas "ko pise postove hehehe glupsone ...pogodio si kao nosom u vanago ,neka ti nosina tamo i ostane ..ja cu tebi reci na srpskom MARS !
radojčić nek rješava svoja vnago, kao npr to što u njima tonete i što vam je broj penzionera skoro pa 2x prešao broj zaposlenih. a što većina tih penzionera želi da se dokopa federalne penzije-ironično, ali istinito
dok je federacije biće i rs federacija čuva rs kad federacija shvati da će svojim samoukidanjem otvoriti pitanje rs, tad će po hitnom postupku raditi na prenosu svih nadležnosti na kantone ili regije ili BIH
došao traži babu
JEL OVO ONAJ BOSANAC ŠTO POKUŠAVA DA PRIČA EKAVSKI ??? aaaaaaaaaaaaaaaahahahahhahahahahhahaaaa....
__NAŠA MAJKA LEPA SRBIJA_ŽIVELA_ A ti uredniče ako od m.ržnje ne možeš gledati,obuci se_završio si večeras sa radnim vremenom..