Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E tugo moja.... Da hoce neka prirodna katastrofa izbrisati ovu drzavu sa lica zemlje
Nek idu pred Centralu SDA pa neka se zale, iz te kuce zla su svi vjetrovi zapuhali u zadnjih 20 godina i sve firme pomeli koje su godinama stvarane.
Mi smo vecinom glasali za nezavisnu BiH. Sto se tice istine, vecina je htjela raspad Jugoslavije. Bosnu niko nije pitao dali je htjela u Jugoslaviju. Inace Jugoslavija je nekidan stvorena, sama pala, sama se razbila :D
commi mislim da nije ni vrijeme ni mjesto da pišeš o rasturanju bivše države. Sigurno je nisu rasturali ovi radnici a bogami ni velika većina naroda u BIH. Tačno se zna ko je rasturio bivšu SFRJ a to je velikosrpska politika na čelu sa pokojnim Miloševićem uz zdušnu podršku nacionalista i iz ostalih naroda. Ovdje se jedino sada može žaliti za velikim drugom i gospodinom TITOM koji je na neviđen naćin držao tu bagru pod kontrolom dok je bio zdrav.
Lazove jedan, nije nam Alija nista obecavao. Mi smo se borili protiv JNA koja je 99% bila vlasnistvo vlaha (cigana), jer su po prvi put cigani naoruzati do zuba, pa smo im morali pokazati da mozemo pobjediti sa zavezanim rukama i zavezanim ocima protiv cigana. Uspjelo je, sad kao gurbet vlaski koji jesi, samo mozes tugovati. Raspade se vlahija 2 puta od pocetka nezavisnosti BiH
@LJILJAN PA NAMA JE ALIJA OBECAVAO ZLATNE KASIKE I SVICARSKU SAMO DA ISTRAJEMO U BORBI A VIDI STA NAM JE DAO??????????NABIJEM TE ALIJA STA CE NAMA ZLATNE KASIKE KAD POSLA NEMA!!!!!!!!!!!!
papak znaci seljacina zaostala, liberalni kapitalizam je mnogo uspjesniji od komunizma. commi, sto druge nazivas papcina kad si ti jedini papcina?
Nabijem ti beograd na kolac. vlahu neprispjeli
ti si se borio za MMF i liberalni kapitalizam papcino
@zlatna kasika Ja se borio za SLOBODU a ne za zlatne kasike! Odkud ti ideja da sam se borio za zlatne kasike, jeli vlahu?
najsmjesniji je ovaj papak stavio na rame zuto plavu liberalno kapitalisticko MMFsku zastavu i doso da se bori za prava radnika, to ti je isto da su se jevreiji 41ve borili za svoja prava sa nacisticim zastavama
A STA CE VAM PLATE KAD JEDETE IZ ZLATNIH KASIKA,STVARNO LJUDI NEMA SMISLA..........
koga bi ovi titovi pioniri uopste saslusali inace? stavi im jednog magarca da im urlice, mozda bi imali nesto zajednicko. svak sa malo mozga im treba preporuciti da odvedu one koji su im duzni na sud, i nek zajedno sklapaju male firme, ali male firme koje mogu proizvesti nesto sto je potrebno, a ne da im nekakav titov jaran kaze sta treba proizvoditi :D
Evo meni more dzabe da podudla.
@commi sta je smjesno? imas dokaz da si prvi komunista koji ima sta jesti? ne ceka sa bonovima u red za hljeb kao za vrijeme tita?
@commi I u Belgiji ima tajkuna, sto podjele svojim prijateljima sta god zele..... pa sta? Jel ti krivo? Vodi pola Belgije na sud ono BORATSKI? :D
Radnici ne treba te strajkovati ni sikirati se za neisplacene plate. Evo moj primjer...ja imam 55 godina a nemam ni JEDAN JEDINI radni dan u Bosni pa sam opet ziv i zdrav. Drzite se one \" KO RADIO RADILO MU SE O GLAVI\"