Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Priča budžetlija o finansiranju vlade. Niđe veze. Pa valjda realni sektor puni budžet a vi samo muzete i muzete. Pravi heroji naseg vremena su radnici u realnom sektoru. Njima su prava umanjena tj nemaju ih jer su prepušteni na milost privatnika.
tacno ako.........
...zdravstvo nije na državnom budžetu,svi koji ne rade na crno izdvajaju sredstva u FOND za zdravstvenu zaštitu (ZZO),uključujući i zdravstvene radnike,vlasnici tog fonda(ZZO) i novca u fondu su svi koji uplaćuju novac u taj fond,a pošto je to tzv.fond solidarnosti-svi koji su na birou(nezaposleni i radnici na crno) i njihove porodice,takođe,troše novac iz fonda(što smatram ispravnim),problem je taj odnos broja zaposlenih-nezaposlenih,i to što političke partije postavljaju šefove fondova!!!
Boze zdravlja, za pamet je kasno.
Hoće li i Sebija štrajkovati i ona je ugrožena....
Sebija Izetbegovic likes this!!!!
Sve dok se zdravstvo ne odvoji od politike (poput sudstva),tj. dok novcem ZZO budu upravljale političke partije preko svojih direktora,nema promjena na bolje!Vlasnici fonda ZZO su svi koji uplaćuju svoj,zarađeni novac u taj fond i oni treba da se pitaju i da postavljaju direktora fonda koji ne smije biti predstavnik partije na vlasti...to svi znaju ali niko o tome ne govori,čak ni,ovaj tzv.sindikat!
Koliko radite i preplaceni ste.. poslije 13 h nikoga ne moes naci na radnom mjestu ccc
samo naprijes
samo naprijed
Sve dok ne budu doktori , policajci i učitelji imali dobre plate ova država ne može naprijed i nikad se nećemo riješiti nepismenih lopova političara .
...smanjite mitologiju pa onda tražite veću plaću.....
Glavobolja od vina, a nigdje aspirina.
Pocelo je pocelo...
Mito kad te bolnica dopadne ......doprinos koji se podrazumjeva.
ekstra, neka mašala