Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto Vlada TK ne da podatke ko sve ne plaća koncesiju, tu su firme koje eksploatišu puno više od Tuzlakvarca.....oni su kao društveno odgovorni, dužni su državi puno više nego Tuzlakvarc ali im se računi ne blokiraju....prijava korupcije je osnovni razlog što je Tuzlakvarc stavljen u ovakav položaj...
Zašto bi imali simpatije za one koji žele legalizaciju nezakonitog rada, dosta nam je što državni rudnici ne uplaćuju doprinose, sad i privatnicima treba dozvoliti da ne plaćaju koncesije...put u anarhiju.
Bosna 2016