Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DOBRO JE TREBALO IM JE 1 GODINA DA SKONTAJU DA JE TUFEKČIĆ JEDAN OBICNI NERADNIK I LEZIHLJEBOVIĆ, PRIJE NEGO STO SU OTISLI NA NJEGOVU STRANU IMALI SU I PLATE KOLIKO TOLIKO REDOVNE I SVE OSTALO.... SADA NEMAJU NI STRUJE....GDJE VAM JE SAD TUFEKČIĆ NEK VAM SE OBRATI E MOJE OVCE I TELADI...
Otac mi radi u ovoj firmi 40 godina,ovo sto dozivljavamo od nekadasnjeg giganta od firme je zaista uzas..Plata nema vec 18 mjeseci,niko ne pita kako radnici prehranjuju porodicu,kako skoluju djecu,kako se lijece ?! Pokrali su igdje je nesto bilo a radnici na kraju 'izvisili' ..Sramota !
A gdje ko protestuje ?
Svi se posutili ko pi-** i cekaju da im neko drugi rijesi u ostalom ti radnici sto su pokrali iz "svoje" hidrogradnje to nije niko nek im policija podrume supe obleti pa ces vidjet sta sve ima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hahaha, a jeste se imali kome obratiti :))). BAJRAMOVIĆU?!
dobro vam je došlo u glavu da pored vlasti, pravi neprijatelj su upravo i sindikati (na balkanski način)
e jeste uputili pismo na pravu adresu,gospodin Bajramović je na godišnjem, u Tucepima,dao mu Novalić vikendicu da koristi