Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SBK=SDA leglo. I nikad se nece ljakse opametit.Radje ce djecu slat u Njemacku da ciste tudje canifare ali opet glasat za nacionalne stranke -samo neka su njihovi-
a ti glupi narode ostani zivjeti u ovoj rupetini,i pljuj šo njemackok i zapadu
Mislim puna podrška ali meni da robovlasnik ne isplati samo jednu platu odmah pada otkaz
Na izvoru diploma a oni opet ko obućari rade , 😖
Mozda mnogi ne znaju, ali puno visokoobrazovanih osoba koji uvijek isticu svoje zvanje i diplome ne bi znali raditi operacije u proivodnje obuce. Obucar je zanimanje koje se kof nasih poslodavaca slago cijene. Ko ne vjeruje neka se prijavi za neku operaciju, i brzo ce se uvejeriti u svoje sposobnosti.
Iskorištavanju radne snage je došao kraj. Proizvoditi tako skupu obuću , a ljudima davati tako male plaće daleko je od ljudskosti, ali giganti to počinju shvaćati kada sve stane! PODRŠKA I DRŽITE SE ZAJEDNIŠTVA nikakve ucjene ne smiju vas slomiti. Samo zajedno ste jaki!!!
bolje lezati kod kuce bego raditi u olipu
pa napustite ako vidite da firma propada ne znam cemu strajk , idite u evropu pa njemacka trazi milion radnika