Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Radnici cekaju, dok drugi kradu. Ne krade se vise materijalom, vec cudnovatim racunima. Radnici ni danas ne znaju tko je vlasnik Krivaje.Cudnovate stvari se desavaju, dok svi sute i cekaju da ce sutrasnji dan biti bolji. Pitatce te me odakle meni takva saznanja iz daleka.Vijesti se sire na daleko, dok u krugu ostaju sve tajne.Sada nemaju materiala, cijela oblast je puna sumskog drveca. Planirana sjeca i sadnja se treba podrzavati. Mozda je novi vlasnik mislio sve bud zasto dobiti material pa sada ucjenjuje preko radnika Vladu. Nesposobnost samih radnika da biraju bolje je poznata.Zao mi je ljudi, koji zive od svog postenog rada.Sta uciniti kad su prevareni svakojakim obecavanjima.
Dobicete ruksak ....od muda, pogledajte: .https://www.youtube.com/watch?v=dLGAitlDKNI
Bolje bi vam bilo da ste u oktobru krenuli pjesice prema glasackim kutijama
glasali su za mene a ja ih pravo zavalio,hihi
Solomon,da dva puta glasaci kazne stranku,oni koji bi dosli treci put bi se drugacije ponasali.da ne govorim o izlaznosti. Fahro,ovi i ovakvi za tebe nisu glasali sigurno,nisi ti placao glasove NAMJERNICAMA I CENERIMA.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ma stečaj, prodaj sve,poruši i zasaditi stočnu hranu da imamo šta jest
Orašje je u drugom smjeru, s*** se...
nek on vama dodje na noge,ne vi njemu,vi trebate drzavi,kroz svaki vid poreza koji moze da ubere,samo se tako sjebu ljudi jos vise,a ove šuge na pozicijama samo rastu i misle da su bitniji od svega
Mi iz sbb/a zajedno sa nasim prijateljima iz sda smo spremni pomoci napacenom narodu jer ja sam reformator dok se bakir zalaze za jedinstvo bosnjaka a komsic se bori za fotelje iako je odustao od vlasti mada je mogao biti u vlasti narednih 4 godine