Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo nemojte da omrknete na Romaniji. Osvaniti sigurno nećete.
Kad će "novinari" KLIX-a naučiti naučiti da Kladanj, Doboj nisu u Ze-Do Kantonu, kakvi političari, takvi i novinari.
Bez krvoprolića niko ozbiljan, uglađen i demokratičan vas neće shvatiti, tako je to u modernom svijetu. Samo sila postiže ciljeve.
očekujem da nadležne institucije konačno ispitaju ove minderase a posebno a posebno kriminalne afere oko Energopetrola, Terminala FBiH, Feroelektra, Sarabona, Binasa, Energoinvesta, Pretisa, Vranice, Krivaje, Konjuha, Granita, Vitezita, Agrokomerca, Željeznica FBiH, KTK, Fabrike duhana Mostar, i mnogih drugih preduzeća koja su politikom SDA i njihovih ljudi dovedena u stanje u kojem se danas nalaze.
Svaka ti se pozlatila
Eto sta su nam uradili nasi dragi SDA- ovci kojima povjerenje dajemo svih ovih godina,nemamo hljeba da jedemo,fabrike svee zatvorene..e jadni narod..
CCC, šta su nam uradili i opet se za fotelje bore, ccc, koji nitkovi, foteljaši obični, 20 godina nas prodaju,prepordaju, zavlače, provlače, dokle više???
Dok je SDA na vlasti hodacete vi i do Njemacke pjeske,da bi koji dinar zaradili.Jadni smo mi sa ovom valsti 20 godina
Narušavanja osnovnih postulata demokratije, blokiranja institucija i pokušaja ukidanja prava novoj parlamentarnoj većini da bez Tihića i SDA formira vlast.
Ko te je skucijo gradzanine ja koliko znam lagumdzija i radonjicic skucili su sami sebe
Trebaju pred SDA, oni su raskucili drzavu i sve rasprodali...