Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ova zemlja zivi od obecanja pocevsi od zlatnih kasika na ovamo
Radnici Klasa nemaju PEČAT, radnici Klasa nemaju prava..
Ko ih .e be nek kusaju sada zlatnim kasikama i nek zatvore gubice.
najbolja je ona kad "privrednici" kažu nema para za plate, a ima za vile, stanove, automobile, ljubavnice,....i to sve registraovano na nane i dede.
...dobro je, vec sam se bio zabrinuo da cu opet jesti fekalije...
"Hljeba će biti ujutro"! ......Povikaše seljaci.....
Je. bo li vas PPDIVUT. Hilmin sindikat...
TREBA RASKINUTI KUPOPRODAJNI PRIVATIZACIJSKI UGOVOR I KOMPANIJU VRATITI RADNICIMA I NARODU. DOSTA JE VISE TAJKUNSKE POHLEPE!
Opet ce prevariti radnike. Nije im ovo ni prvi niti posljednji put. To je seoska politika koju podrzava stranka ratnog dezertera Sulje Tihica, ciji prethodnik na celu SDA obeca kako ce borci i narod jesti zlatnim kasikama. Zlatne kasike ostadose samo u rukama propalih tajkuna i Alijinih ratnih i poratnih skorojevica.
Ma ja, evo sada mi svi ovdje bulaznimo Alijine neizgovorene riječi i uzrečice!!!!
Znam ove ljude radio sam s njima, preko servisa. Mnogo mi je zao sto im se ovo desava, ne zasluzuju to vjeruj te, plate su smijesne za njihov posao koji obavljaju.
Pa morali smo se vratiti na posao. Kako bi drugacije otisli sa posla da cekamo u redu za karte na Bilinom!? Pa, vaznije je kako cemo odigrati sa Grcima nego kad ce plate.
Mirno spavajte, rata nece biti!
ove komunnnjare ne znaju nista drugo reci osim "zlatne kasike" a i to su izmislili da je Alija rekao.
Gos. Haris Kuskunovic za kratak period unistio je Mercator a evo vidim i Klas. Covjek ima stav misljenje i viziju.Isti je proglasen menadzerom godine.
sada ce hilmo i mujaga preko noci zgiljati preko granice, jer znaju da moraju odgovarati za utaju tolikih miliona poreza i sl.. Ili ce ici kod sanadera u zatvor....
Opet smo im obecali zlatne kasike. I oni opet nasjeli. Naivcine!