Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Juce se jedan strani holel otvara, a danas jedan domaci zatvara.
U tom grmu lezi zec. Ne samo po pitanju ovog slucaja, nego uopsteno. Sve ce rasprodati, sve otpustiti. A onda uposljavati nove ocajnike, za par stoja, bez ikakvih prava... Pitam se STA JOS treba da se desi da narod dodje tobe, STA? Mozda stvarno ko u vakat faraona, sve redom u okove, pa udri bicem. Mada, nema nikakve razlike. Opasano je se nevidljivim okovima, sloboda je najobicnija farsa.
balijska posla dovode arapa smrdljive poserem im se usta hoce da naprave islamsku drzavu serem im se usta kozojebi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
gdje je Bajramović je li se nasekirao imalo za radnička prava, jeste al u krcu
I Novalic je, vidim, pao u depru od sekiracije za radnicima i njihovim pravima :P
Dopisuje se s Novalićem
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nekako se osjeti "nafta"....
A što se sad ne primjeni pravilo DITE Tuzle. Prekrši zakon i uđi u posjed i radi a dugovanja će neko nekada riješiti ili će se otpisati.
Bravo za nas!
A taman krenuli da "zakonito" rade nakon 20 godina lopovluka
No sikiriki.... premijer kaže da će novi zakon o radu spriječit i riješit sve ovakve probleme ...??? Ja mu nešto ne vjerujem, a vi ...???
bakireee gdje su ta obecana radna mjesta dabogda krepo u bolnici
prije 5-6 godina dolaze austrijanci i kupuju holiday za sitne pare a obecavaju totalnu modernizaciju hotela i jos izgradnju tornja pored hotela. 5 godina poslije hotel propao.
Zna li iko radi li striptiz klub?
Nemoguce da jedan ovakav hotel na ovakvoj lokaciji moze lose raditi. Pa to je kao da imas benzinsku pumpu u sarajevu, a stvaras gubitak. Zao mi je postenih radnika, pogotovo jer su vjerovatno radili za neku platicu, ali boriti se sa zakulisnim mafijaskim radnjama je uzasno tesko.
Samo kao informacija,ovaj hotel je u stranom vlasništvu od privatizacije 2005.,a od tada je samo tonuo.
Radnici Holidaya su na biro otišli kada je otvoren stečaj u Junu 2014.,a ovi su lovili u mutnom i prešli raditi za firmu HRID koja je nelegalno koristila prostorije hotela u stečaju.Kada su isti pomagali bivšoj upravi u urušavanju hotela nisu mislili kako sami sebi nanose štetu. Valjda su se tek sada opasuljili kada im je tzv. NOVI INVESTITOR kojeg su promovisali po medijima i još to rade napokon dao radne knjižice. Pitam se samo zašto ih nije uposlio u svojim objektima???
Pa možda i zaposli par najpodobnijih. Sitnu buraniju , tj. one koji su crnčili za platicu, sasvim sigurno neće.
Je li to prema ovom novom Novalicevom zakonu o radu?
jebem tog stečajnog direktora!! majmune ugledaj se na kolegu iz Dite u Tuzli! !
nikad ovaj hotel nece imati srece dok su kurave u podrumu
ma gore kurave su kurave na celu ovog hotela ali eto..
Sad ce to preuzeti Bakir i njegova arapska kriminalna bratija!!!!!