Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahah vidite ljudi trafike, eh cuj aerodrom, da Bog mili sacuva i sakloni.
Sarajko djevojko, ako jesi Sarajka onda si to mogla i sa majkice zemlje gledati hoće li \"velika ptica\" bubnuti u Igman ili neće. Ne treba zbog toga letjeti. Mojne mene folirati. A što se tiče BL aerodroma, pa zar ti njega ubrajaš u neke relevantne aerodrome?
Ovako je počela i balvan revolucija - prvo naprave prometni haos. Budimo na oprezu!
@Đuro pa kako bih znala za Igman i ostale zavrzlame oko leta sa Sa aerodroma da nisam letjela? Avion je moje omiljeno prevozno sredstvo. I da, na BL aerodromu je to fakat moguće.
Sad ugledah ovu lamentaciju SARAJKE pa joj moram poručiti da izgleda nikad nije letjela avionom. Razumijem njenu šalu za Igman, ali ne svijetu ne postoji aerodrom iliti zračna luka na kojoj se poleti i ateriranja vrše u oba pravca.
Nije mi jasno zašto štrajkuju kad im se Mile hvali da je entitet ekonomski jači Kine a tehnološki razvoj na nivou Japana i SAD-a? Može li mi netko objasniti? Unaprijed zahvalan za odgovor.
Ovaj će štrajk OZBILJNO ugroziti avionski putnički saobraćaj u BiH i jugoistočnoj Europi.
i o.nako nis.ta ne ra.de, koji ce ih k 59? n.avikli si.s.ati drza.vnje jas.le aa?? e s.isaj.te sad repu.blike smr.dske m.a.mu va.m!!!
@LAPD - pošto ne znaš ćirilicu, da ti prevedem - na slici piše \"aerodrom Banja Luka\". @CRNI - banjalučki aerodrom je jedan od rijetkih u svijetu na kojeg avioni mogu da slijeću i uzlijeću iz oba pravca. Elem, na sarajevskom, pazi stalno u brdo da ne udariš.
Šta će Banjaluci aerodrom ? Nije atraktivna ni po čemu.Šta bi neko radio u Banjaluci osim mještana,zaista ne kontam.
Šta je ovo na slici skladište ? hahahahahah