U Zenicu se ne vraćaju bez rješenja
0
Radnici "21. decembra" krenuli na proteste pred zgradu EPBiH
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
HAJMO REALNO SAD.. KO JE U BOSNI VIDIO IKAKVOG FAJDA OD PROTESTA.. ???
gdje su Alijine zlatne kašike
Zlaja je organizovo sarajevski 0l0š da kamenjem zasipa državne zgrade dok nije smijenio one koji su mu smetali. Sada imamo sposobne Beh.mena, Grab.ovicu, Sulaj.gića...
\"Želio bi zaraditi novac, ali ne želiš ici na razgovore? Želio bi slobodu ali ti je potreban stabilan prihod? Želiš ostati kuci da ti ne izostane zarada? Uciš ili si trudnica, ili ti je samo potreban novac? Onda ti je ovaj posao odgovarajuci. Bez ulaganja novca, sa dnevno 3-4 sata rada možeš zaraditi od 1000 -3000$ mjesecno. Ako imaš više vremena, onda i više. Šta ti je potrebno: računalo, internet, minimalno znanje rada na računalu, ostalo vec zavisi od toga koliko si ozbiljan. Nije MLM. Za opširnije informacije pošaljite mail na slijedecu adresu: [email protected]
Molim vas da uklonite postove koji imaju linkove sadržaja neprimjerenog ovome članku i potralu. Krajnji je bezobrazluk koristiti posjećenost SAX-a za promociju raznih, ovaj put stranačkih akcija.
I ove prevarilu za zlatne kasike
Sve će se odvijati prema odavno utvrđenom planu: Direktor neće izaći pred (bivše) radnike, već će tražiti razgovor sa njihovim predstavnicima. Predstavnici radnika će po već uhodanom receptu bili malo kupljeni, a puno prevareni. Radnici se sa puno nade vraćaju u Zenicu i čekaju ispunjenje obećanja do kojeg nikada neće doći. Savjet: ne šaljite delegaciju, nema vas previše, tražite da svi pregovarate.
http://www.sbbbh.ba/index.php?option=com_content&view=article&id=2246#signpetition
Sindikat je katastrofa,stranacki podanici vjerovatno.Kad ce glavni sindikat dati naloge opstinskim i kantonalnim sindikatima da obilaze sve firme i da se ljudi uclanuju u sindikalna udruzenja?
Pa sta imate vi ici od firme do firme po Sarajevu.Sta radi taj sindikat u Sarajevu,za sta ih placamo,fuj.