Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Onda ce oni da odu u svoje vile po Turskoj sa nasim parama i da se javljaju iz inostranstva i pisu knjige a mi cemo moliti Dodika da nas primi da radimo za koru hljeba najponiznije poslove.
Pitam se samo kako neko ko ima 19,25% vlasništva u BL more uslovljavati prodaju zadržavanjem radnika ,mada sam apsolutno za to da se radnici max.zaštite ...ipak ovdje mi nešto malo smrdi i bojim se da će BL biti pokusni kunić za testiranje modela koji bi se koristio u daljoj rasprodaj ono malo uspješnih firmi što je ostalo poput FDS,telekoma, SO itd...lako je prodavati ono što nisi sam gradio ..ali šta kad se sve rasproda ???
Situacija je jasna ko dan.Para više nema pa prodaji sve što možeš.Potpuno je svejedno ko je na vlasti.Ako ne prodaju ovi iz SDA ili iz SZBIH uradiće to ovi iz SDP-a vadeći se da su oni prije zeznuli stvar.Da su svojevremeno poslušali Dodika pa prodali telekome u paketu mogli su uzeti dobre pare pa nešto i napraviti korisno.Ovako daće budzašto da bi isplatili silne sudske odštete za vojne stanove,boračka primanja i ko zna šta sve ne.Jao si ga onome ko naslijedi Mujezinovića.
Energoinvest, Unis, Agrokomerc, Famos, Sipad, Zora, TAT, Hidrogradnja, Natron Maglaj, Soko Mostar, Pretis, TAS, Krivaja, Igman Konjic, Vitezit, Koksno hemijski kombinat Lukavac, Rudnici, KTK Visoko, Hepok Mostar, Enegropetrol, Feroelektro, Intersped, Terminali, Aida Tuzla, Granit, Zrak, Zica, SIP Stupcanica, Slavko Rodic, Pobjeda Gorazde,.......ITD ITD ITD.........i sve je rasprodato i unisteno.........ode i Bosnalijek ........ Poslije SDA i SBiH haracenja ostace samo rusevine i jadan i bjedan narod ...
ahhh kako se pokušavaju prikazati u dobronamjernom svjetlu, šta ima tu dobro što ga prodaju, prodali su sve i sada svim silama žele da ga prodaju dok je postojeća struktura na mandatu i to su javno izjavili da se mora prodati prije izbora, što li Bože? prodaj pošto- poto samo da se napune lični računi, HAHAHA za premijera!!!!!!!
aah koji paradoks.... SDA koja je skupa sa bratskom SZBIH uništila kompletnu privredu u Federaciji se brine za radnike... jedino logično objašnjenje za ovo je to da je u bosnalijeku zaposleno puno SDA rodbine
Ne dajte im, dosta su nas svi derali svih ovih godina!!! Brao SDA!!!
Sumnjam da će Bosnalijek pasti... previše je poznat i velik da bi se to dopustilo i desilo.
suplje nemogu vise ko sa ostalim firmama gigantima koji su sada pod stecajem.............................................................