Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neces ti sad naprijed radmanovicu srao si sa dodikom cjelo vrijeme ugusit ces se u devetnestom stoljecu
hahahahahaha... za postav iznad +
Evo budi se cica dr.aze vampir terorista srbin , najveci terorista na Balkanu, blago vama srbi, pit cete jos puno bosnjacke , hrvatske i albanske krvi !
srbi ne postoje, to je izmisljotina i laz, vi ste svi muslimani, a vi sto sebe nazivate \"srbima\" ste zavedeni i prevareni, neko vas slagao da ste nekakvi srbi,ma jok, kakvi srbi to ne postoji,nego vratite se svojoj izvornoj vjeri, ocistite svoju dusu i tjelo od zla i mrznje, vi ste muslimani i kad se vratite svojoj vjeri osjetice te mir i ljubav.
Sigurno da se moze bez jedne stranke, ali ako mislis na SDA to se varas, ako pokusate da SDA \"izbacite\" iz drzavne vlade imace te velike probleme od naroda, jer kako ste rekli u drzavnim institucijama moraju da budu svi narodi jednako zastupljeni, a posto je u toj \"sestorki\" samo jedna autotohna stranka koja zastupa Bosnjake a to je SDA znaci Bosnjaci tad nebi imali svoje predstavnike, jer sdp je kako oni kazu \"multietnicko-antibosnjacka\" stranka, a da to jesu evo potvrdjuju u posljednje vrjeme, gdje podrzavaju raspad drzave, gdje podrzavaju pocinjeni genocid isl. znaci ne igrajte se vatrom i ne pokusavajte da jedinu bosnjacku stranku u vlasti pokusate minimizirati, a vama ako se ne suradjuj stom strankom i ako vam smeta sto se ta stranka bori za drzavu BiH i bosnjacki narod, izvolite izadjite iz vlasti, a ako vam se i BiH ne svidj, izvolite izadjite i iz BiH i idite u smrdiju.
STOP majorizaciji
Istupanjem ili izbacivanjem SDA iz VM, isto mora bit raspusteno