Nakon putovanja u Sofiju
0
Radmanović u službenoj posjeti Grčkoj
Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Predlazem Radmanovicu da, umjesto sto posjecuje groblja vojnika jedne tudjinacke, okupatorske i agresorske drzave, posjeti, recimo, groblje Kovaci i oda tamo pocast onima palima, jer zahvaljujuci njihovoj zrtvi ima cemu biti predsjednik i k.urciti se... ili barem, kad je vec posjetio Veliko Trnovo, posjeti i ovo nase malo i upita kako gradjani njegove zemlje zive? Isto vazi i za drugu dvojicu glavonja iz Predsjednistva - Komsic je bar (jednom) bio na postrojavanju sve tri pjesadijske brigade, kad im je Vrhovni Komandant, sta ces... al ova druga dvojica teletabisa? ma kakvo predsjednistvo, za njih je Jagomir... Nego, Radmanovicu, ciji ti je ovo avion?
TO OKO SADA JE VRIJEME DA POSJETIS DUHOVNU ZLOCINACKU LOGISTIKU PLACI MOLI ALI PARA NEMA !!!! RADMANE PASCE VLASKO UPRTI MASLINA I MANDARINA KADA TE BOG NIJE NIZASTA STVORIO ))))))