Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesteli dobro spavali gospodine predsjedniće. Dobro Vam jutro.
Zadovolji je majmune majmunski.Protiv svakog si progresivnog projekta kako u BiH tako i svijetu.Zašto si bio protiv da se glasa za prijem Palestine u UN, zašto smanjuješ Buđet BiH, zašto negiraš GENOCID koji su počinili tvoji sunarodnici i tako do u ne dogled.Svi su te pročitali a opet se sa tobom, zbog fuinkcije na kojoj si,sastaju da ti se poslije mogu smijati, ovo je provjereno kao i tvom šefu.
Odnosi u tzv \"zemlji\" su gola apstinencija od pameti. Bosnjacki hegemonizam, srpska borba za samostalnost, hrvatska odlusnost za utapanje u \"maticu\" nisu bas bezazleni virusi. Ono sto je sustina sva ta tri projekta su legitimni politicki progami kojima nitko ne moze stati na kraj dekretima....Svi imaju pravo da istrajavaju na svojim ciljevima....i ostvarice ih...upornom borbom...s tim sto BiH kakvu poznajemo nece postojati....manite se supljeg patriotizma o tzv Bosni....ne pije to vode...
politika SDA koja šalje lošu poruku da Srbi, Hrvati i ostali, pa čak ni Bošnjaci, koji ne dolaze iz te stranke, za SDA ne postoje.
Iznošenjem površnih i nepotpunih podataka o finansijskoj situaciji u Kantonu Sarajevo postojeća Vlada KS stvara alibi za budući rad, odnosno već se pokušava ograditi od odgovornosti koje su preuzeli kao eksperti.
kako naraditi onaj minus koji je sda napravio godinama ?
Ne moze ni biti zadovoljavajuca kada nemamo normalnu opoziciju vec Tihica koji samo kuka okolo. Sestorka radi dobre stvar, jedna od tih je usvajanje budzeta i samo dogovorom i kompromisom BIH moze napredovati.
Pozitivno je da je servisiranje obaveza kao i isplata plata bila redovna, ali usklađena sa realnim mogućnostima uzimajući u obzir prihode. Kao pozitivnu stvar treba naglasiti da je izmirenje redovnih obaveza Kantona od VI mjeseca imalo pozitivan trend, te da su periodi isplata pomjereni prema prvom u mjesecu.
Navedeno je da sredstava za nove projekte nema, međutim istina je da su svi projekti za 2012. godinu obuhvaćeni Budžetom za 2012. godinu, te da postoje kreditna sredstva iz kojih bi oni trebali biti finansirani. Na novoj Vladi je da privede kraju započete projekte. Preostala kreditna sredstva su na raspolaganju, a radi se o kreditnim sredstvima predviđenim budžetom za 2012. godinu.