Samit centralne Evrope
0
Radmanović se susreo sa Tadićem
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JAKIH IM DRAZAVA SRBIJA I GRCKA\', PA KO NJIH SMATRA ZA DRZAVU AI JAKIH LJUDI BOZE ME SACUVAJ KO DVA STRAHORCA HEHEHE
inace vojno, srbija ga moze samo pocuclati onako lagano. nije li vrijeme da se oglasi komsic prema obrijanom chhettniku tadicu slicno kao kalesnjikovu. uglavnom blokirati svakakav odnos prema chhetttnickoj srbiji.
srbija nije garant mirovnog sporazuma nego strana u njemu, sto znaci ona koja ga mora, a ne postuje ga. i treba snositi posljedice zbog toga, znaci nove sankcije. inace mirovni sporazum srbija nigdje ne postuje osim sto se tice genocidnog isprdka srbijanskog fasizma. svakako to neko treba reci ovoj budali koja se obrijala i okupala.
Pravo da vam kazem gledajuci ovu sliku osjetio sam u srcu veliki muslimanski merhamet. Radmanovic onako trazi sadake a Tadic bi mu dao da ima sta. Sve u svemu zalostan prizor. Da nam je Bog na pomoci!
je*bo, zasto nas uvijek mora biti ruzniji od ostalih...
Ne mozes ti budalama nista objasniti, to ako ce mrziti mrzice, a i ovaj sajt to tolerise.
sta pricate protiv svojih predsednika drzave i vlade,zapamtite da su oni predsednici vase drzave !
Naravno Spiric je bio u Grckoj pa malo u Srbiji. Vidi se da nesto mute u Rs-u a vidjecemo i cemu sve to vodi. u svakom slucaju bi i mi trebali poslati koga malo u ameriku, tursku i austriju. :-) valja ove chete opet tomahawk raketama gadjat.
ako su dobri kuci ih vodi...................SAMO NEZNAM KAKVE MI KORISTI IMAMO OD TOG SUSRETA....
bolje da je se usro neg sto je se susro....
hajd ne s*ri, ovo su dobri ljudi
Velikosrbi su u diplomatskoj ofanzivi, Radmanovic se sastao sa mnogim predsjednicima zemalja EU (posebno onim antibosanski nastrojenim), Spiric je u Grckoj, itd. a vi za to vrijeme sutite i cekajte da vam izdajnik Klempo dovede ponovo kamu pod vrat.