Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa zar se niko ne zaupita ZASTO SU VEHABIJE U GORNJOJ MAOCI U SRED GENOCIDNE TVOREVINE I KO IH PODRZAVA, STITI I FINANSIRA......? Odgovor je Srbija finansira vehabijske pokrete sa genocidnom tvorevinom.! Sve je ovo iscenirano i organizaovano u Srbiji i Beogradu.!
OVO JE ORGANIZOVALA SERBIJA UDBASI KOS-ovci DACIC i BORIS TADIC...!!! SERBIJA JE OVIM AKTOM POCINILA AGRESIJU NAD AMERICKOM AMBASADOM I BIH-OM...!!! SERBIJA JE TERORIZAM...!!!
sanđaklabad u pravome izdanju...
Dos\'o co\'ek u uzvratnu posjetu, sta tu ima nejasno...
Jako korektno saopstenje od Radmanovica, korektno je sto Dodik ne galami na sva zvona o ovome i mozemo mi pricati sta god hocemo i koliko god hocemo ovo je vrhunski profesionalizam
To naravno sve vi i radite, Radmanovic je samo jedna od karika(tura) u tom lancu. Plan je sljedeci: navuci zig terrrorizma na narod koji je bio (i jos uvijek je na razlicite nacine) TERrORrIZIRrAN. U ratu se to radilo tako sto su uvezli one probisvijete, z.l.i.k.o.v.c.e koji su radili z.l.o.c.i.n.e jer su se Bosnjaci pokazali kao civilizovana vojska. U miru se to radi ovako, nadjes idiota da uradi \"Bugojno\" pa sada ovoga da uradi ovo sto je uradio. Zar treba toliko puno pameti da se skonta da je ovo ocita namjestaljka. Hoda tip po gradu, nesto ceka, izgubljen, kao da su mu rekli: hajde ti prvi pa cemo mi doci... A Bosnjaci odmah progutaju udicu i za vratove. Neki bi da u.b.i.j.a.j.u \"sandzose, shiptare, vehabije\" i sve nepogodne. Ne budi glup jadni i raspameceni narode, bar jednom razmisli trezveno, mucni tom uspavanom glavom vise!!!!!!!!
A gdje je Dodiq? On se sad garant smjehulji negdje u Americi i kaze \'dzu si aj told dzu boznia kantri nat gud ol terorists..\" A garant da to i radi!
@... Ko\' ce o \"osvjestenju\" I \"buđenju\" neg\' onaj koji pripada historijski dokazanom genocidnom narodu!
eto opet vam srbi krivi nece bosnjo pameti doci ni da se svijet naopako okrene a kamol ovo da ga probudi
Jesil jedva docekao Radmanovicu milosnu ti maj.ku !!
PopUsi... .... radmanovicu.
Ovi iz tzv \"srpske\" su cuvali ko blago svoje teroriste, a htjeli bi ove \"zapdnjacke ubacene elemente\"! ? Avigdor Liberman,Miloradim Zvi Dodich i Neboruchim Radmanoffiz su reziseri! A vehabija je mozda \"konvertit\" á la srpski vehabija (ubaceni element) Maksim Bozic iz Bijeljine!
Eee, zaboravili ste Koketa ba.........pa gdje cete njega zaboraviti....kolo bez kokana... e ne ide! Sto jest jest! KOKE ..........FUJ FUJ FUJ ne propjeva ti vise ......mozes ali ne znam ko ce te slusat gnjido mafijaska....... KOKE GNJIDA MAFIJASKA................FUJ FUJ FUJ .....SMETLJE POGANO
Mevlida treba staviti u Vladu, kad može Lojanović, organizator atentata u Zenici na Ivu Tadića, što ne bi mogao i Mevlid! On je bar dvojicu ranio, a oni se prosuli u Zenici. Pa šta bi falilo da se i Turkovića stavi u vladu??? O Topaloviću, koji je p.o.b.i.o one Anđeliće u Kostajnici da se i ne govori, njega treba za premijera!
jel ti stvarno zao radmanovicu?