Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast! Svakog politicara treba pohvaliti za drzavnicko djelovanje, bez obzira ko on bio. Radmanovic je ovim gestom zasluzio pohvalu!
E da smo slozni koliko nismo, bili bi najjaci u regionu i to u svemu, i u sportu i u privredi i u mnogo cemu drugom. Imamo takav potencijal da budemo najbolji, samo nam fali ono malo sloge, valjda cemo i to nekad imati.
pitam se samo kako bi sve to izgledalo da se sva tri naroda u BIH slazu??? onakvi kakvi jesmo svi tvrdi,surovi,tvrdoglavi nakrivo nasadjeni bosanci :). BOSNAE UBBER ALLES
Nije Radmanovic blesav ko Hare, da ide da trucka gluposti po bijelom svijetu i bruka se, oni tamo slusaju i na kraju im se stuzi u zelucu. al cute, jer znaju da su sami krivi, doveli neke na vlast da im lupetaju
ovde ne vidim nista pozitivno, i pored truda i najbolje volje, i pokusaja razumijevanja.
ja sam za razoruzavanja, ne naoruzavanja, za nepostojanje bilo kakve vojske i saveza, da mene iko pita, rata nikad ne bi bilo, niti bilo kakve sile. cemu, zivot je i onako kratak. svi misle kako ce ovaj zivot zivjeti ovako, a onaj drugi onako, ili da ce zivjeti kao kornjace sa galapagosa, a dok dlanom o dlan, prodje sve.
a cini se da kosta mnooooogo.
Al hajde, kud svi turci tu i mali mujo, ne mozes odudarati sve i da hoces, takva medzunarodna scena. Nego, niko nikad ne kaze kolko kosta to zadovoljstvo, odakle cete platiti???
kad neko kaze: \"euroatlanske integracije\", ma koje atlanske, pobogu. sta ko ima sa atlantikom i svim tim. meni usa nije ni nalik evropi i sve vise je udaljena po mnogim stvarima od evropskih shvatanja. Meni jeste pojam evropa u svakom pogledu, ali usa nije.
ja bih, onako iskreno, da postoje nekakve vojne snage, ali na nivou UN, gdje ce se na svjetskom nivou odlucivati, a ovo, ovo mi se ne svidja. Kao sto mi se ne svidja ni sto UN gleda kroz prste Nato savezu za neke tu papazjanije i sve odobrava, samo zbog uticaja nekih tu jakih i mocnih snaga. Drugo, da je bar samo evropska organizacija, hajde de. sta tu neko ima sa usa, ni geografski ni bilo kako? tako da nikako ne razumijem ovde neku pozitivu i slicno. opet se zna od kojih. Naravno, ja se tu ne pitam, jer ne zivim tu, ali to je moje misljenje, na koje imam pravo.
stvarno, dal vaspitanje, il zivot u Jugoslaviji, tek, nisam pobornik nikakvih vojnih saveza, tako nas tito ucio, i dao bog da ih nikako nema. Kritika je upalila, pa su poceli i ponekog Srbina da uvrstavaju u pozitivce, da se \"ne dosjete\", mislim uvrstili su ga zbog konkretne izjave.
Dobro, a je li pitao kada ce BiH u NATO? Je li on to podupire? i ja bih htio u Lisabon na godisnji, i reko kako doprinosim miru i da sam odgovoran!
@hm... . Prvo ja j e b, e m tebi muma medju s i s e kojim te podo,jila pa onda joj u picvajz izcentraliziram , zatim ti dam sestri da dopo, pu, shi da se nebi osijecala izmajorizirana, napravim joj jednu majorizaciju po ustima i faci, kontash sad zasto, pa zato sto su dro,lje
č.et..ni.k. i otvoreni razbijač bosne vama pozitivac?????? sax je fkt smetljište, šljam novinarstva...realno.
j... vam majku ovaj \"pozitivac\" nožem
\"...ali i prohodnijeg načina donošenja odluka u Predsjedništvu BiH...\" DObro krenete pa ga onda us.erete, sto samo dodaje na tvrdnju da koliko god se vi trudili da se predstavite kao multi-kulti vase teznje ka majorizaciji i centralizaciji ne prestaju.