Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ni stoku ne interesuje koji ce im broj okaciti
Cuj papanluka...broj pasosa..da neces mozda 007 da budes to ko ovi papci sa Austrijskim tablama npr. W*MILE 1.....seljo ostaje seljo, pa makar i diplomata
providna genocidna mumija je radila uporno s genocidasem i neprijateljom BiH-e spiricem na ne izadavanju biometrijskih pasosa vise od godinu danna! hinje kukavicke genocidne! BiH4EVER!
Ja odavno plačem za jugoslavijom, pitam se kad će i srbi shvatit šta su bez nje
koji ce mu moj????
SRB-u ne seri GOV-NO jedno
\"dvoglabi orao\" oplakah ova ti je prva pametna glabi glabi dvoglabi
koji ce mu, ima srpski pasos sa dvoglabim orlom a ne ovaj sa zastavom koju je osmislio visoki predstavnik!!! kako cete vi da kukate za Jugoslavijom...
I da je trazio preko reda?A to sto onaj bilmez putuje sa putovnicom,to nema veze,a????A ministar je inoostranih poslova OVE drzave,a ne susjedne nam Hrvatske,ciju putovnicu koristi!
PC po povoljnim cijema.
jesi ti siguran da znas sta znaci DIPLOMATSKI pasos?
kako bre gde pa u diplomatski djuti fri nije svako buranija you&me4ever2gather
pa koji ce mu krivak,..... gdje bi sa njim mogao stici? Ne misli cojek i nu tursku ni u arabiju.