Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Morate imati atomsku bombu da bi se ocijepili,a i tad je pitanje...
а да прочиташ текст ?
A da ga ti poflautaš malo?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Da li to Vi g-dine Predsjedniće, nakon dolaska iz Beograda, pozivate na rat. RS se nikada neće odcijepiti, samo se moža ugasiti, nestati je sa ovih prostora.
Kosovo je Srbija! Kosovo je...šta reče!? Kosovo više nije Srbija!? Tako i ovi naši lokalni Srbi stalno vrište kako je RS država, a jednog jutra će se samo probuditi a RS neće biti ni entitet, a kamoli država. Već je počelo. Patrick Moon je dokaz za to. Čovjeku je više dotužilo brati prazne zjale sa Dodikom i njegovim megafonima. A on je daleko od jedinog. Njemu je samo više prekipio taj primitivizam i čovjek je javno rekao što misli. Tako razmišljaju skoro svi predstavnici međunarodne zajednice, ali ih strpljenje još nije izdalo.
Ima li iko da odgovori iz "drzavnih" institucija "da je.b.e mammu" ovom kopiletu debilnom.... Autonomija Sandjaka http://sandzakpress.net/pocela-kampanja-dzudzevic-poziva-da-se-podrzi-sandzak-autonomija Autonomija Vojvodine :) http://media.rtv.rs/sr_lat/specijali/2676 .......
Mozete se vi pljuvat kolko hocete, bice kako Ameri kazu. Ne pitaju se tu ni Bosnjaci,ni Srbi ni Hrvati.
Pa odvojite se vise, super
Hehe... koja pasmina ovaj radanovic... nikako da shvati da su ga srbi popusili i ispusili i da im je preostalo da pjevaju onu od Dzeja "ugasila si me, kao zadnju cigaretu"... a pri tom da misle na Ameriku...
TEKST VAM NEMA VEZE SA NASLOVOM! Gospodine predsjedniče jednom Bosancu muslimanske vjeroispovijesti je drago što ste član predsjedništva!
Jedne godine donio stari dvaes kila oskorusa. Jesam srao te hefte momacki.
Nek si vala:)
pa nije on dzaba sa bakirom po beogradu...pokazace se uskoro hoce li izetbegovici nastaviti tradiciju...
Samo sam čekao da se oglasi i ovaj smrad, koji je inače najbolja ilustracija činjenice da četnik il komunjara, Smrdin je Smrdin, samo da je zaklat i opljačkat.
dok kad cemo mi da trpimo ovaj verbalni genocid, srbi nam stvarno sjede za vratom. i dok nam ne dohakaju nece se proci, toliko nas mrze da im nije uzas koji su pocinili u ratu... unistavaju zemlju i vracaju godinama nazad, primaju velike plate,uzivaju u povlasticama a mi ko blecci samo blijedo gledamo... od ove siromasne zemlje pokradose sve i sklanjaju u srbiju, jer mile i ovaj kreten nisu bas bistri ali imaju za savjetnike politicare iz srbije znaju ukoliko dodje do najgoreg oni ce morati pobjeci a j... im se za srpski narod. stvarno se pitam dokada cemo biti taoci cetnicke politike... kad cemo poceti disati...ako ne onda je bolje da se svi kolektivno iselimo bilo gdje.. samo ima jedna stvar zasigurno a to je cekaju da ih federacija napadne pa da onda kazu svijetu da su ugrozeni da bi svoju politiku mogli sprovesti u djelo Ovakav psihicki pritisak nije dobar...oboli nas sve...Mora se naci nacin da ih izludimo i nadmudrimo
neko je dobro napomenuo da politicari iz RS traze otcjepljenje samo da bi zadrzali imovinu pljackom, i da ovako samo skrecu narodu paznju sa vaznih stvari kao sto su ekonomija, industrija na nacionalizam..
Ne brinite ljudi,ovo je samo skretanje pažnje sa srbijanskog PRIZNANJA Kosova i ekonomske katastrofe u genocidnom isprdku. Pogledajte samo na šta je spao projekat velike smrdije:na pijanog radmanovića,glavatog švercera cigarama mileta,tomu grobara,i internet bubuljičavu brigadu sa kalovitih brda(zmiugaloma,cybermujo i ivoandric). Tresu im se opanci svjesni su da su zmiuga i to na veliko i da nema nazad :)
Mene zivo zanima sta misli stanovnistvo RS-a o odcjepljenju. napravila bih referendum, al ne medju seljacima RS-a, nego medju obrazovanim gradjanima koji su vjerujem svjesni da bi RS bez drzave BiH bila jedna velika nula! Dok crpe nase pare, dok svoje biznise agresivno sire na Federaciju, a Federacija ih prihvata rasirenih ruku opstaju. RS bi odcjepljenjem mogao doziviti samo potpuni krah, a mislim da je narod vec sada dovoljno gladan i zedan da ih za nezavisnost zaboli neka stvar. A ova magla koju politicari prosipaju ne znam kome vise moze zamazati oci...
САМО НЕЗАВИСНА СРПСКА и ХЕРЦЕГ БОСНА! СМРТ КЛЕОФАШИСТИЧКОЈ БАЛИЈАНЕРСКОЈ ТВОРЕВИНИ!
ja lijepo rekoh - ne medju seljacima RS-a, a evo jednog odmah se javlja
kad to gospon PreCednik ovako sroči proizađe da bi RS stvarno mogla odvojiti. a prešućuje jednu nepobitnu činjenicu: GENOCID i način na koji je RS nastala. Baskija, Škotska i Katalonja nisu nastale genocidom i protjerivanjem. Organizatori krvavih orgija i začetnici RS sad čuće u ćuzi gospon PreCedniče. to vam dovoljno govori o ishodu ocjepljenja
САМО НЕЗАВИСНА СРПСКА и ХЕРЦЕГ БОСНА! СМРТ КЛЕОФАШИСТИЧКОЈ БАЛИЈАНЕРСКОЈ ТВОРЕВИНИ!
КЛЕОФАШИСТИЧКОЈ hahahah Babunčino smrdaljska.
Rekoh ja neki dan lijepo, ko zna o cemu ce se pricati u Beogradu, ne cudi me sto Komsic nije otisao. I eto vam sad. Gdje je Bake sad da baci koju "pametnu" ??????
САМО НЕЗАВИСНА СРПСКА и ХЕРЦЕГ БОСНА! СМРТ КЛЕОФАШИСТИЧКОЈ БАЛИЈАНЕРСКОЈ ТВОРЕВИНИ!