Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jaoo, cuj \'\'cak\'\' i Luxemburg.....Gdje ti zivis? Pa Luxemburg je jedna od najbogatijih drzava Europe, sa najvecim platama, najvecim standardom i najvecim Gross Domestic Product per capita! Kada imaju love za sport i trenere, naravno ce imati i medalje, iako nemaju mnogo stanovnika!
A rs-ovci kao imaju olimpijske medalje i uspjesne svjetske sportase? Ocito zelis nama nesto da prigovaras, no pogledaj prvo sebe. Naravno da je rat sprijecio nasu omladinu u sportu. Dok je Djokovic trenirao nasa djeca su se krila po podrumima. Sadasnja politika je takodjer grozna, ne izdvaja skoro nista za sport. Ti se kao Bosanski pravoslavac, Bosanski Srbin, ipak kitis tudjim Srbijanskim i Hrvatskim perjem.....vi iz RS ste jos jadniji od nas! A osobno nisi nista postigao u zivotu, sem opsesije islamom i Bosnjacima!
Jeli ne citas tekst? Pise da samo u Sarajevu ima 10 olimpijskih medalja.
\"da ne spomenem da nemate velikosrbe i velikoRvate da vam opstruiraju drzavu.\" iz koje si ti pecine izasao...pa zadnjih deset godina, sve je muslimanizirano kod nas, nazalost mi imamo velikomuslimane koji opstruiraju drzavu, kulturu, sport i sve, pocev od same Armije BiH, koja je bila nasa Armija, armija drzave BiH, i onda je 1993, Alija poceo da \"cisti\" i pravi svoju armiju. Zali boze svih onih mladih zivota koji su pali za gradjansku drzavu, da bi je sada vodili ovi nacionalisti.
Da li treneri i savezi rade kvalitetan posao?
U evropi samo Bosna,Andora i Albanija nemaju nijednu medalju niti sa jednih olimpijskih igara (zimske,ljetne), cak luksemburg i lihtenstajn imaju medalje
zato sto vi imate eure a s time uvoznu opremu, dobre trenere i dobru infrastrukturu u dvije zemlje ratom nepogodenje, a tako i bolje sportiste privucete a da ne spomenem da nemate velikosrbe i velikoRvate da vam opstruiraju drzavu.
PA fino napisite Britanska Ambasada organizator, kakav nas Olimpijski komitet??? Sta kupili plasticne case, nozda? Koja sramota ova zemlja, nigjde zemlje, nigdje sporta, nasi olimpijci prose pare da bi trenirali, a kod nas svaki dan neki koktel, neki prijem...i ovi sve deblji i deblji, joj za sta je mladost ginula....!!????
jeste li se ikada zapitali kako to da onolisna srbija ili hrvatska ima vise poznatih sportista od nekoliko milijardi muslimana na svijetu i zasto je to tako??? heheheheheheheheheheh
bih je i na zadnjoj olimpijadi imala 5 sportista...a govorili su da ćemo u londonu imat bar 20....tuga i jad
toliko si opterećen islamom da ti je najbolje da pređeš na islam. možda tako nađeš mir svojoj jadnoj duši.
nema to veze sa ratom,zasto ne kazete istinu,problem je u islamizaciji svega,unosenju te kulture i obicaja koji sport u principu ne priznaju,generacije vam rastu u tom duhu mindera i dumanjenja po vaz dan,nikakve sportske i radne etike nema,sve ste podredili vjeri i dopustili da vam r e i s i kompanija naprave sistem vrijednosti,sada placajte cijenu hehehehehe
6 olimpijaca,dobra ti ova cc od 12 spadosmo na 6,sljedeca nam negine trojica,zalost
\"Ratna dešavanja oborila su olimpijski potencijal BiH\" - tačno, rat jeste oborio olimpijski potencijal, ali od rata je prošlo mnogo godina. glavni problem su stranački mediokriteti koji \"drmaju\" sportom i ne dozvoljavaju istom da se razvija.
pu je*em ti drzavu! 6 sportista, pa Crna gora ce imati 4 puta vise sportista! fuj dzabahljebarosi dabogda struhnuli, godinama se niste pomaknuli s mjesta, umjesto da napredujemo 2000. smo imali u Sidneju 9 sportista, mi 12 godina kasnije imamo 6, pa sramota ce me biti gledati ceremoniju otvaranja!