Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ova SDA i u opozicija pravi marifetluke i obmane.
A zasto to odmah nisi rekao, vec si cekao 2-3 dana dok lagumdzija nije smislio neku laz, sram vas bilo lazljivci jedni, izgleda da vas je cosic dobro poducio, lagati, lagati i samo lagati, sram da vas bude, mi vama glasove vi nama lazi, sram vas bilo,
Ljevice sada kad si prokuzen nece te ni sdp
Ma bruka i sramota za ovu državu šta nam rade..
Bas me zanima kako su mogli skenirati i to bas ovaj datum, ocigledno da je covjeku stalo samo do fotelje i do licnog interesa, a takvi su u SDP-u, pa tako da mu mozda i jest mjesto s njima.
A ti drugi put prvo procitaj pa onda potpisi. I iskopiraj da imas sta si to potpisao. Kakav kloc!
SDA je sustinski neozbiljna stranka kada ovakvog kloca delegira na bilo kakvu funkciju. Desnica kada se dogovori sa samim sobom sta je, kada, zasto i kako potpisao neka nam onda ukratko to kaze - ne mozemo pratiti svaki dan nesto drugo ponavlja sta mu je reklo da kaze. SDP mi je odvratan dok je u toj stranci clan a kamoli predsjednik Zlo L. Ne vjerujem apsolutno nikome ko je sada na vlasti bilo gdje u BiH. Sram vas bilo!
Kakavi nas vode, dobro svi nismo u PM završili. Čovjek pred svim TV kućama, kaže da je potpisao nešto presavijeno....i da je vidio 4 rečenice. Još lik nije skonto da je nešto pisalo i na drugoj strani presavijenog lista. Da mi je ovakav mozak na dva dana da se odmorim. Jadu jadni Ljevico. dabogda i ti i SDP I SDA I SBB I svi u sto PM otišli.
Možete mislit da čovjek nešto potpisao, presavijeno i bjanko. Da je imalo karaktera imao bar bi razmotao da vidi šta je potpisao, a ne sada lupetao ko maksim po diviziji. Da si ti Ljevice mozga imao, vidio bi šta potpisuješ i koje to četiri rečenice, jadno jadni i trebao si vjedeti šta je na drugoj polovini tog A4 formata, a ne sada pjenio, beskičmenjaku jedan. I SDA i SDP i svi slični su beskičmenjaci su za mene položili.
Idi bolan baci se sa FAHRINOG TORNJA iste ste nacije i ideje
Radinojr Raso jes li ikad isao da se poklonis zrtvama u Srebrniic posto nisi htijo da him pomognes.
Harise vrati se, ovo ne znaju gdje su suplji,a kamoli da vode drzavu.
Sav ovaj cirkus me podsjeca na jednu argentisku sapunicu u kojoj hombre SDP zeli da ukloni svog brata po majci SDA samo su razlicitih boja ovaj je crven a ovaj zelen ,ja bih rekao da ce sapunica zavrsiti pomirenjem nakon lokalnih izbora jer pola clanova SDP je zaceta u SDA a trazi spas u SDP a kasnije i u SBB.Ćinjenica je da ovoj sapunici nema kraja i da rjesenje nece donjeti smjena SDA iz vlasti kada na njihova mjesta dolaze ljudi koji su gori od njih i samim time usljed silnih obecanja koje su nam dali DRŽAVA ZA ČOVJEKA pređe u onu narodnu DRŽAVA ZA PRAČOVJEKA,jedino sta nam socijalisti nude jeste linc par ministara a nigdje ekonomij,nigdje građanskog društava nigdje socijalne pravde ,nema posla i jako loši rezultati za SDP kazna slijedi za lokalne izbore.Dragi moji SDP-ovci više smo očekivali od vas-razočarani do bola samo konstatujem da izgleda da ce te vi biti izbačeni iz vlasti jer ne mođe se nista silom u bosni provesti pa ni formalna promjena ministara
Glatko razvija desnicu..Naki šarmer a *rka. Šteta..
ye.bo bi te nešto pitati
moj desnica ni ti ne znaš dal si srbin ,hrvat ,musliman, židov...kojoj stranci pripadaš sds, snsd ,sda, sdp,stranci za bih... koji si ti gurbet od čojka
da, unaprijed je potpisao prije dvije godine da ce dati ostavku tacno na dan 22.06. 2012??