Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iz kuharske perspektive: Odlican primjer je nedavno bio Silvio Berlusconi kad je zbranio kebab restorane oko Milana s objasnjenjem da zeli zastititi italijansku nacionalnu kuhinju. Najpznatiji kuhar u toj zemlji je ismijao Berlusconija odgovorivsi da trecina italijanskih zacina ima porijeklo iz susjedne Afrike.
NACIONALIZAM JE APSTRAKTNA POJAVA U SPLETU EGZISTENCIJE.
NECE, NECE TO BITI GUBLJENJE VREMENA KO STO NIJE BILO NI DO SADA,,, JARANE !!!!
I to iz usta najvećeg neradnika i kočničara dobrih inicijativa...
Špirić bi trebao izaći iz te stranke definitivno. Ne mislim da je cvjećka, on je lopov lopovski ali mislim da nije nacionalista a nećete vjerovati to je za nas sada najbitnije, da se nekako više prevaziđe ta tema nacionalizma koja nas okreće u nekom pogrešnom smjeru godinama i gura u stada, stavljajući u drugi plan naše egzistencijalne i druge probleme.
A sta to ima lose u zahtjevima za secesijom, pa zahtijevali su i secesionisali se i oni koji su ovce pogubili, jedni vise-manje, da je dobro to sto su napravili, niko ne bi ni imao takvih zahtjeva
Treba raditi bolje a ne više.
Svejedno da li je ovo preuzeto od nekog, prepisano, ili je neko drugi pisao, ali se sve jedno pise sastavljeno.
UKINUT genocidnu tvorevinu RS i drzat se USTAVA Bosne i Hercegovine,to je jedina i normalna solucija! Treba istjerat iz Bosne i Hercegovine i nazvati ih teroristima sve one koji pljuju i zaustavljaju napredak nase drzave u korist kreacije velike srbije!Jer oni terorisu gradjane BiH svojim stavom i retorikom pljuvanja po drzavnim insitucijama i zakonima. Onima sto sanjaju unistenje drzave Bosne i Hercegovine i kreacija velike svrbije mogu samo vidjet tad kad ne bude vise ni EUrope. BOSNA4EVER!
providan si mumijo ti koji uvijek dodjes spasit onog debelog krmka.Neces dobit rs pa tacno bosne vise ne postojalo!