Nakon što je pretučen
0
Radislav Krstić i dalje u stacionaru
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ti si vjerovatno sin nekog paljanskog ratnog profitera cim ovu kukavicu Krstica smatras HEROJM.. Heroji se ne predaju i ne placu kao pic.ke po zatvorima, nego se bore i kad nemaju izlaza ubi.ju se, a ovo je obicna kukavica kao i Jadovan, Slobo i svi ostali.. Da sam njegovo dijete pobegao bih na kraj svijeta i sakrio se u misiju rupu od sramote... Zato ne se.ri, nego glodji krvave pare koje ti je tajo \"zaradijo\" na krvi naroda... Kush, gnjido...
jA SE UPORNO BORIM DA OVAJ KRVOLOCNI SRBIN BUDE NA SLOBODI.
trebalo mu je bubrege izvaditi kasapin
Sto mu arteriju ne prerezase
Tvoja je ,,istorija,, istorija lazi prevara,ropstva i zlocina. Dobrica Cosic citiram:Laz je odrzala Srpski narod kroz vekove ropstva!
Treba mu pakshu zakrpiti delikatan je to proces. BiH4EVER!
MUCIM TI KEVU! bosanac.
SVAKI HEROJ JE MUCENIK!!! DA IMATE SVOJU ISTORIJU TO BI STE ZNALI!!!
Sad je poznatiji kao Bilal Krstić hehehehe Najbolja treba u engleskom zatvoru : )
KOJA KUKAVICA!!!!!
Kazu da sad lici na Riberija ko braca rodzena ... :)) garant ce ga crnac tako i prozvati kad mu se vrati ljubavnik...
\"Sada čekamo da vidimo šta će biti od akcija koje vodi Vlada Srbije i od podneska koji smo predali Haškom tribunalu, kao i od toga šta će engleske vlasti da preuzmu\" ne razumijem ali shvatam da bez potrebe miješate Srbiju u posljedice građanskog rata.
Daj ga meni
nece zivu glavu iznijeti odande garantujem vam... nasli su ga \"turci\" samo mu racun ispostavili.. :)
I sta je sada stvarnost? Prvo ste iznijeli da je pretucen jer je izigravao generala u zatvoru.Drogo ste prenijeli da je medju zatvorenicima koji su ga napali bio najmanje jedan Bosanski musliman. Sada iznosite kao nista se nezna sigurno ali jedan od onih koji su ga napali je Albanac.Ma vi ste jedna najpoganija rasa svijeta....