Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
izvinite dragi moj Omeroviću, ništa Vam ne vjerujem. Šuplja priča. Ne zamarjte nas...ja lično ću vjerovati samo djelima, a do tada ćutite jednostavno i iznenadite nas Vašim konkretnim doprinosom u praksi.
Ma koja suplja prica,dosta vas je vise,vec 4 mjeseca sam na inzulinu,a aparata za mjerenje NEMA,iako svaki korisnik inzulina ga dobije od Zavoda za zdravstvenu zastitu. A da ne pricam o tome da bolujem i od ulceroznog kolitisa i da su na esencijalnoj listi uglavnom lijekovi od kojih i nemamo neke koristi. Kad ce se sjetiti da Humatin stave na esencijalnu listu??????